figiel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 OOO, to wcześnie :), ja dopiero dzisiaj kupiłam :blush: Układałam drewno . Cytuj
fredzia Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Niemoge spac i przegladam smaczny moze cus znajde i bedzie nowa potrawa Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 🙂 Ja właśnie włożyłam zapiekankę do piernika, i teraz przeglądam forum :) Cytuj
figiel Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Rano posiałam pomidory do doniczek . Teraz pograbiam liście i zeschniętą trawę wkoło domu . Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Pierwsze prace wiosenne - super! - ja też się muszę zabrać 🙂 Ps. Figielku, a potem przesadzasz te pomidorki? :blush: Cytuj
figiel Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Dorotko :) tak , potem je pikuję pojedynczo do doniczek ,albo skrzynek i rosną sobie na parapecie okiennym. Na początku maja wysadzam do folii , a te gruntowe do gruntu po przymrozkach . Od kilku lat robię sama rozsadę . Nie ma dużo pracy przy tym :) W tym roku posiałam 5 gatunków :biggrin: ...... nadwyzki rozdaję sąsiadom . Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Wróciłam z zakupów i teraz odpoczywam :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Byłam w sklepie, a potem na herbatce u babci 🙂 Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Robię przelewy,drukuję wtórniki i muszę zamówić prezent dla mamy na imieniny :) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Ugotowałam obiad i teraz odpoczywam na forum ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Wsiałam do donic trawy pampasowe,czerwone i białe i starca :)Kupiłam tez ziarna owsa i pszenicy i będę wsadzała,żeby ozdobiły stół wielkanocny :) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 WoW! Brzmi to ciekawie, i fajny pomysł 🙂 Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Kupiłam 4 pstrągi i szukam przepisu jak je zrobić na kolację ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi