Dorota Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Ooooo :biggrin: to coś dla mnie :mrgreen: też lubię nowości firankowe i zmiany w oknie ;) A jakie kupiłaś Figielku, krótkie czy długie, bo ja ostatnio stałam się miłośniczką krótkich firanek - jakoś tak lekko te okna wyglądają :mrgreen: Cytuj
figiel Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 🙂 Dorotko za mną chodziła zmiana firanek od dłuższego czasu , bo miałam przez lato takie z woalu i teraz one mi się wydawały za gęste 🙂 . Kupiłam do kuchni krótkie w taki luźny wzór ala siatka z szlakiem filiżanek :mrgreen: ...następne do dwóch pokoi zamówione na all. :mrgreen: ...też krótkie w łuk . Też jestem zwolenniczką krótkich i nie za ciężkich firan. Pasteryzuję teraz słoiki ze sałatką z kapusty na zimę . Cytuj
AnnaK Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Przeglądam Smaczny i myślę o zrobieniu sałatki z tuńczyka, ale niezbyt mi się chce. Jestem taka przymulona dzisiaj. Chyba pogoda tak na mnie działa. Obiad mam zaplanowany, to już tak jakby był ugotowany. Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 O! To fajne firaneczki będziesz miała Figielku :biggrin: Czasami tak bywa Aniu, że nic się nie chce, pogoda taka nietypowa jak na jesień... a może się wyśpisz dzisiaj, bo godzinkę śpimy dłużej i jutro już będzie dobrze 🙂 Ja teraz umyłam włosy i odpoczywam przed laptopem, wczoraj upiekłam ciasto, dzisiaj zrobiłam 2 sałatki, bo będę miała gości, a też mi się nie chciało, ale jakoś się zmusiłam, bo muszę ich czym poczęstować ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Wstałam po 9 godzinnej nocce w pracy i nie mogę się obudzić :) Zjadłam obiad,ale chyba jeszcze się położę,bo dzisiaj kolejna nocka i jakies choróbsko mnie dopada :( Cytuj
figiel Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Zakisiłam drugą porcję swojej kapusty z dodatkiem marchewki - mniam , bigosik z takiej kapuchy rewelacja :wub: Cytuj
basga Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 mam dwa dni wolnego to sprzątam i gotuję na całego a teraz farbuję włosy. Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Basiu, jaki kolorek? ;) Doruniu - zdrówka życzę. Trzymaj się! Figielku, ale mi smaka narobiłaś - też lubię taką kapustkę i bigosik - mniam :) Ja zjadłam obiadek i... nic mi się nie che :wacko: Cytuj
figiel Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Ja siedzę przed kompem i dziergam mitenki 🙂 ...ale też mi się jakoś nic nie chce robić dzisiaj ,bo wogóle nie lubię poniedziałku ...piatek już zdecydowanie lepiej brzmi ;) Cytuj
basga Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 kolor rudy ostatnio tylko robię bo w nim czuję się najlepiej. Ja też jakoś weny za bardzo na nic nie mam ostatnio,okna o umycie się proszą ale tak to odkładam że pewnie mróz mnie wreszcie zmusi do mycia. Zaraz idę do sklepu po znicze i na cmentarz jadę ogarnąć. Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Posprzątałam mieszkanie i teraz czekam na kuriera Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 🙂 Będę dusić dynię - będą z tego ciasteczka... zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Wróciłam z zakupów i odpoczywam bo nabiegałam się po sklepach,ale kupiłam sobie fajną kurtkę do pracy :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Ja nie czekając na przymrozek wykopałam dalie. Teraz zostało tylko wygrabienie liści z leszczyny, ale coś jeszcze mocno siedzą na gałęziach. Poza tym ogród już przygotowany do zimy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi