figiel Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 I ja czekam na majstra , miał przyjść od poniedziałku :wacko: Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Czyli nie jestem sama w oczekiwaniu na fachowca hihi :) Wybieram się na zakupy ciuchowe :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Właśnie zjadłam śniadanie w łóżku:) i oglądam telewizję... Cytuj
AnnaK Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Zrobiłam jajka faszerowane i zaraz bedę zagniatać ciasto na Doruni sernik bez twarogu. Zmykam do kuchni, pa. :biggrin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Wróciłam z pracy,zjadłam obiad i teraz piję kawę przed kompem i kombinuję co zrobić do jedzenia na jutro :) Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Piorę, gotuję obiad i potem zabieram się za kiszenie czerwonej kapusty - bardzo lubię taką kapustkę 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 a kisi się ją tak samo jak białą?bo moze bym też taką zrobiła? Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Tak kisi się tak samo, tylko wyczytałam, że do czerwonej kapusty dodaje się jeszcze cukier :blink: więc go dodałam. To była pierwsza mała beczka, a w drugiej zakisiłam czerwoną kapustę z dodatkiem poszatkowanych jabłek ze skórką, a teraz czekam, aż się wszystko ukisi 🙂 Polecam Basiu, zakiś sobie chociaż na próbę małą ilość, bo warto 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 i tak zrobię jak radzisz. Cytuj
AnnaK Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Jestem w trakcie smażenia dżemu z dyni i z pomarańczy. Ale pachnie w całym domu. :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Aniu, też poczułam ten zapach :mrgreen: Robiłam taki dżemik rok temu i potwierdzam, że jest pycha :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Wróciłam z lasu , teraz odpoczywam przy kompie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi