Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłam jajka faszerowane i zaraz bedę zagniatać ciasto na Doruni sernik bez twarogu.

Zmykam do kuchni, pa. :biggrin:

Opublikowano

Tak kisi się tak samo, tylko wyczytałam, że do czerwonej kapusty dodaje się jeszcze cukier :blink: więc go dodałam. To była pierwsza mała beczka, a w drugiej zakisiłam czerwoną kapustę z dodatkiem poszatkowanych jabłek ze skórką, a teraz czekam, aż się wszystko ukisi 🙂

 

Polecam Basiu, zakiś sobie chociaż na próbę małą ilość, bo warto 🙂

Opublikowano

Jestem w trakcie smażenia dżemu z dyni i z pomarańczy. Ale pachnie w całym domu. :biggrin:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.