Dorunia Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Basiu jak już pisałam masz piękną choinkę...ja też jeszcze nie ubrałam choinki :P Zjedliśmy z mężem obiad i teraz on ogląda tv przy herbatce,a ja popijając kawkę drugą przeglądam smacznego :) Cytuj
Dalovay Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nooo!!!! Jak juz swiatecznie sie robi :P . Leniam sie dzis do przesady :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Siedzę i popijam kawę...nie mogę się rozruszać,ale dzisiaj niedziela to trochę się polenię przy komputerze :P :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Teraz czekam,aż mąż wróci z pracy...pomyłam dzisiaj wszystkie okna w mieszkaniu,wyprałam firanki i czekam,żeby mąż je powiesił jak wróci,bo ja nie znoszę tego robić,a jemu to nie przeszkadza :P Cytuj
elzunia10 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 witam wszystkich,ja jak zwykle gotuje obiad,ale wpadam tu co chwile,u mnie święta to juz tuż tuż,jeszcze kupie rybki,jakiś drub i mogę świetować,mam nadzieje że na świeta pogoda będzie dużo lepsza Cytuj
niuniaczek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Niedawno dojechałam do pracy. Zrobiłąm sobie zielona herbatkę i na "rozruch" włączyłam net. Poprzeglądam i musze sie zabrac do pracy a jest co robić ....... Cytuj
elzunia10 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 ja dziś nie gotuje obiadu ,chociaż rano głowiłam się co ugotuje,zrobiłam pranie,no i miałam gości do tej pory,rodzinka bedzie musiala się zadowolic tym co jest w lodówce Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Siedzę sobie i odpoczywam,ale zaraz idę wziąć prysznic i leżąc w łóżeczku popatrzę na jakiś film i lulu,bo jutro znowu dużo pracy mnie czeka,ale już coraz bliżej końca jestem :P Cytuj
elzunia10 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wstałam o 5 rano,zrobiłam troche porządk w kuchni, śniedanie dla męża i córki,no i zachcialo mi się kopytek ,właśnie się gotują a ja mam chwilkę czasu by coś napisać.Dzis na obiad będą gołąbki,,no i mam zamiar jechać do miasta,musze wreszcie odwiedzic fryzjera,bo dawno nie byłam. Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Piję kawkę i zabieram się za robotę...nastawiam pranie już ostatnie przed świętami i ubierzemy choinkę w końcu z mężem :P Cytuj
minia51 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Wietrzę pościel na mrozie, gotuję ziemniaki na kluski śląskie i pokój "zapinam na ostatni guzik" Cytuj
basga Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Też nastawiłam pranie i zaczynam pakowanie na niedzielny wyjazd do rodziców. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 U mnie też już dom wysprzątany (ale mam lenia dziś strasznego); Dziś jak Roksana wróci z przedszkola to ustroimy choinkę . Aż się boję bo Martynka to jest straszny łobuz nie wiem czy choinka a raczej bombki dotrwają do Świąt. :P Wszystkim smaczniakom życzę zdrowych spokojnych wesołych Świąt Bożego Narodzenia co do życzeń Noworocznych to będą po Świętach. Trzymajcie się cieplutko Cytuj
elzunia10 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja to czekam juz świąt od dawna,dziś barzo żle się czuje,mam jakieś dziwne skurcze,z tylu pleców,boje się o dziecko,a najbardziej że ja strace. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi