Dalovay Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Pracam i dumam nad wlasna nieumiejetnoscia utrzymania w ryzach lobzarstwa :P . Alez oczywiscie , ja sie odchudzam jakem biegla przez mosteczek chwycilam jeden listeczek , jakem biegla przez grobelke chwycilam wody kropelke. Ja sie powinnam wykastrowac na wech i smak. Cytuj
Klamerka Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dalovay :P Niezmiernie podoba się mi Twój styl pisania! :-) Jak "wypalisz" coś takiego, jak to powyżej, to się o mało nie turlam po podłodze! :lol: A żeby zostać w temacie, to właśnie na chwilkę włączyłam kompa, poza tym słucham Trójki i trochę mnie boli. Choć teraz już mniej, bom na prochach. Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 A ja popijam sobie herbatkę z czarnej porzeczki...delektuję się zapachem kadzidełka i przeglądam co nowego na smacznym :P Cytuj
Klamerka Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Teraz dokładnie wertuję forum a przy okazji słucham "Trójki". Właśnie gra mi Shantel "Disko partizani" Uwielbiam to! :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja popijam sobie kawkę i słucham muzyki :P Cytuj
Dalovay Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Klamerko , czyzbym byla az tak dekoracyjna w mych wypowiedziach? Och nie, nie, pasowieje ...Wacpani droga gdziez mi tam... Wlasnie wrocilam z raju !!!! I jest mi booosko i rozkosznie !!!!! Cytuj
basga Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 A my właśnie zjedliśmy obiad i jedziemy zawieżć córkę na basen bo wykupiłam jej karnet na weekendy. Cytuj
Klamerka Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dalovay napisała: Wlasnie wrocilam z raju !!!! I jest mi booosko i rozkosznie !!!!! Kochana Ty tu mi nie pąsowiej :P tylko "nawijaj" szybciutko, gdzie byłaś?? :-) Cytuj
Dalovay Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 W konfidencji Ci powiem ze ponioslam ekspensa straszne ale ,ale nie narzekam . Toc to raj dla podniebienia , slodycz nad slodyczami ,tak rozkoszna ze spazmatycznie skreca mym cialem Klamerka empatia promieniuje , Klamerka wie ! Cytuj
Klamerka Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 :razz: Niestety klamerka nie wie, bo Klamerka zauroczona śniegiem walącym nieprzerwanie od samiusieńkiego rana wpatruje się w świat za oknem i chwali sobie, i to nawet bardzo, że ogrzewanie ma gazowe i może sobie sama regulować temperaturę i pod względem temperatury też ma raj! A co! :razz: I jeszcze ta Klamerka siedząc przed oknem czeka aż Małysze w tiwi się skończą i wówczas może weźmie swego Klamerkowego Mężczyznę i ich dziecko (Norweskie... :P) i na spacer pójdą :P Klamerka więc prosi o jakąś podpowiedź, bo nie chciałaby tak zostawić nierozwiązanego tego rebusu :-) Klamerka nie ukrywa bowiem, że zainteresowały ją zachwyty tej co tak łapką się za główkę chwyciła :lol: Cytuj
Dalovay Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Lapka za glowke powiadasz.Mleczko kochana slodkie ,rozplywajace sie w ustach a nie w dloni :P . A sniegu zazdraszczam i tych platkow co wiruja.Pan Klamerka przyrosl do fotela jak mniemam zauroczony poczynaniami sportowca niewysokiej postury. Kto kogo bedzie na sankach ciagnal??? Cytuj
Klamerka Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Pfiiiii, żeby do fotela... W łóżku się rozłożył! :lol: Otoczony wianuszkiem kocurów. Na przykład Syberyjczyka, który to jest tak z Syberii jak ja jestem Brad Pitt... Każdy spadek temperatury poniżej +20 stopni, podkreślam PLUS, to dla niego "mróz" i wyleguje się albo przy kaloryferze (bo na kaloryferze się nie mieści, grubasek... :P) albo pod kołdrą... Syberyjczyk! Płatki rzeczywiście pięknie wirują! Na parkingu nie ma samochodów tylko takie białe kopczyki, malutkie góreczki :razz: A ja "katuję" małża pieśniami o śniegu: [LINK NIEAKTUALNY] albo [LINK NIEAKTUALNY] Z tym, że trochę zagłuszam głośniki... :-) Cytuj
Dalovay Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ta Antkowiakowa barwa glosu , kojarzy mi sie z zatkanym nosem. Pan Klamerka baty powinien otrzymac w ramach wychowania mezczyzny.Do kotow sie przytulac zamiast kobiece piersiowe cieplo chlonac. Nic to , Pana Klamerke do sanek trza zaprzac i uzywac bacika do woli !!! Cytuj
Klamerka Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ta Antkowiakowa barwa glosu , kojarzy mi sie z zatkanym nosem. :razz: Trafnie to ujęłaś! :razz: Do kotow sie przytulac Nie, nie... To te futrzaki do niego się przytulają! :P Kochają Go nad życie i dają mu właśnie o tym znać :P Pana Klamerke do sanek trza zaprzac i uzywac bacika do woli !!! Pan Klamerka ma niezłą intuicję! Właśnie zaczął grymasić, że "może jutro pójdziemy", bo "dziś mi się nie chce" i jeszcze "zupę muszę zrobić więc może sama idź :-)" Łobuza takiego w domu mam, co zamiast spacer ze mną i dziecięciem (fakt,trochę dziwnym, bo chodzi a czterech łapkach i ogonek ma... :lol:) wybiera gotowanie zupy! :cry: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi