Dalovay Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Dorunia paaaa Cytuj
viola32 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 A moj maz znow na nocke w pracy.Mialam sie wczesniej polozyc,ale co tam zerkne co nowego na smacznym...i znow jest po polnocy.Ciagle tak sobie obiecuje i nic z tego nie wychodzi nocny ze mnie marek co zrobic... Cytuj
Dalovay Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Mam podobnie , a rano ciezko kuper zwlec z loza :eek: Cytuj
Klamerka Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Ze mnie też niestety nocny marek :eek: Ja właśnie słucham radia (przed chwilą skończyła się audycja Dariusza Bugalskiego, którego baaardzo lubię, a teraz Barbara Podmiotko zaprasza pod dachy Paryża, więc trudno mi odmówić :eek:) Pzy miłej muzyce i cudnym zapachu kadzidełka cynamonowego sprawdzam co w świecie i necie słychać. TŻ razem z częścią naszych ogonów śpią i wygrzewają łóżko, a pozostałe śpią mi na nogach, więc nawet trudno się mi ruszyć, by ich nie pobudzić :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Siedzę sobie popijając kawkę i przeglądam co nowego na smacznym :eek: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 a ja zamiast pracować - klikam sobie. Jestem w pracy i tak jakoś dzisiaj nie mam natchnienia z rana (to nie nowość). Poklikam trochę i zaraz lepiej mi sie pracuje. pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dalovay Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Dobry wszystkim ! :eek: Dowloklam sie wlekac swe czlonki do pracy. Natchnienia pracowego rowniez mi brak . Zlopie resztki bawarki (kto wymyslil to lobrzydlistwo hmmm..i dlaczego ja to pije ? :eek: ). Dumam sobie ze nie mam co na siebie wlozyc ,zaiste problem wazki!!! Patrzac na jednostki wspolpracowe , podkulam ogon pod siebie bo nie czuje sie comme il faut !!! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 przed kompem oczywiście zaraz idę jeść obiad Maryna w końcu zasnęła Roksi jeszcze w przedszkolu o 15 przyjedzie z mężem :eek: Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja obiadek mam już gotowy...w mieszkanku posprzątane i teraz siedzę sobie popijając kawkę i przeglądam co nowego na smacznym...piszę na gg z przyjaciółką i odpoczywam :eek: Cytuj
mamalu Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Teraz wlasnie polozylam Adasia spac.Zaraz biore sie za obiad a o szesnastej musze pedzic po Asie do przedszkola(normalnie konczy przedszkole o dwunastej pietnascie) Cytuj
Dalovay Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Sie rozczulilam troszke , a wszystko przez wateczek o smakach dziecinstwa Cytuj
basga Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 A ja wróciłam z córką z przychodni i już przebrana w pidżamkę popijam 3 kawke i czytam,jak to nasza Halinka chce nas podtuczyć,podając takie pyszności jak te drożdżówki z patelni,normalnie zgłodniałam ale twarda jestem-wytrzymam do jutra! Cytuj
Dalovay Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Ekh , ekh.... Basqa juz w pizamce smiga ??? Cytuj
Kasiulek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja zjadłam dopiero obiadek... Dopiero teraz ponieważ wstałam dopiero o 13... taki mam dzisiaj zły dzień... Teraz mam chwilkę relaksu i mogę poczytać na forum! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi