Dalovay Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Komputer zlapal jakies badziewie.Musialam caly system przeinstalowywac :P :P :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Siedzę przy kompie i przeglądam co nowego na świecie...mam @ i wszystko mnie boli :P Cytuj
niuniaczek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 a ja siedzę i czytam dzisiaj sobie posty. Czuję się ok. Poza tym, ze nic mi sie nie chce a mam duzo roboty. Dorotko, napisz co u Mateuszka - jak sie miewa? A Ty jak sobie radzisz? Pozdrawiam Wszystkich Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Nastawiłam obiad i usiadłam chwilkę do kompa,ale zaraz muszę trochę posprzątać i nastawić pranie,a mam lenia dzisiaj :P Cytuj
Klamerka Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 U mnie wszyscy (poza mną oczywiście :P) zwariowali i właśnie smacznie śpią! Pan Klamerka i pięć kocurów! A ja słucham Trójki, Agnieszka Szydłowska między piosenkami zdaje relacje z meczu naszych "Złotek" z Niemkami. Poza tym szukam fajnych przepisów i odwiedzam swoje ulubione blogi. A jest tego trochę :P PS: Dalovay! Wracaj do nas szybko, bo bez Ciebie mi tu nudno! :P Cytuj
As76 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Przeglądam zawartość tego forum. I próbuję coś tu i ówdzie dopisać. :P Cytuj
Klamerka Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 A jest trochę do przeglądania, prawda? :P Cytuj
As76 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Trochę? Toż to skarbnica wiadomości wszelakich :P Fajnie tak przeglądać,ale nic samo w domu się nie robi :P Trzeba się zaraz za sprzątanko jakieś wziąść. Cytuj
Klamerka Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 :P Co racja, to racja :P Forum smacznego to jeszcze nic! Ja przeglądam prawie codziennie jeszcze moje ulubione blogi kulinarne, jakieś, bagatela 50! ;) To jest dopiero czasopochłaniacz! :P Cytuj
Klamerka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dzień dobry Smakowicze! :P Właśnie "nastrajam" się pozytywnie na cały dzień ;) Sąsiadów przy okazji też! :P Może i Wam będzie milej zacząć dzień po usłyszeniu np.: [LINK NIEAKTUALNY] albo [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] A może The Cure "Boys don't cry" lub [LINK NIEAKTUALNY] ? Moi sąsiedzi jak na razie się nie skarżą na taki zestaw, więc chyba się podoba :P Miłego dnia! ;) Cytuj
As76 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 A ja mam ten luksus ,że nie mam sąsiadów.Teściów jedynie ,ale oni nie mają wyjścia i wszystko im musi pasować,bo u nas mieszkają. :P Czekam teraz na wykonawcę mojej kuchni. Spóźni się 2 godziny.Ech faceci!!!! Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja w końcu dostałam się do kompa i przeglądam nowości popijając kawę :P Cytuj
Klamerka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 A ja niestety znów nie mogę zasnąć :sad: Kolejną noc sie męczę. Dziś wymyśliłam, że się "zamęczę" przed kompem to może szybciej usnę i uda się mi zmrużyć oko przed 6 rano... :sad: Męczące jest takie niespanie. Moja przyjaciółka poleciła mi ostatnio jakieś ziółka na poprawę snu. Miałam je sobie kupić, zwlekałam, zwlekałam, aż w końcu zapomniałam co to za zioła... Cała ja :sad: Przeglądam więc wszystkie ulubione strony, a że samych kulinarnych mam z 80 do przejrzenia, to mam zajęcie na całą noc :sad: A przy okazji przeglądania netu, słucham sobie miłej muzyki. Np.: [LINK NIEAKTUALNY] albo [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Angelo zioła których nazwę zapomniałaś to może była melisa. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi