Klamerka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witaj Ino!! Dziękuję za zainteresowanie! Niestety, to nie była melisa :sad: Melisa ma właściwości raczej uspokajające, wyciszające. Pan Klamerka czasami w pracy pije taką herbatkę, jak ma full zajęć. Twierdzi, że mu pomaga. Ale ja myślę, że to działa bardziej na jego współpracowników. Jak widzą na jego biurku herbatkę uspokajającą, to wiedzą, żeby mu w drogę nie wchodzić :sad: A tymczasem Pan Klamerka myśli, że to ta herbatka tak mu pomaga się odstresować i wyciszyć :sad: Cytuj
As76 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 przeglądam fora i stronki w necie i rozmyślam co zjeść na śniadanie Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 A ja zjadłam obiadek i piję sobie kawkę,a po kawce idziemy z mężem na spacer...on jeszcze o tym nie wie,ale się dowie jak będzie czas :sad: Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wróciliśmy z mężem od przyjaciół z kawki,zjedliśmy kolację i teraz siedzę i przeglądam forum :-D Cytuj
Klamerka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 A ja szukam właśnie pomysłów na fajny tort. A właściwie dwa. Jeden na luty dla mojej siostrzyczki- siedemnastolatki (nie wiem kiedy ten czas minął... Niedawno pieluchy jej zmieniałam :-D). Drugi w marcu dla najważniejszego mężczyzny życia naszej przyjaciółki- jej trzyletniego synka. To zresztą rodzynek w gronie naszych przyjaciół, tym bardziej nie może dostać nic "zwyczajnego i "banalnego" :P Dla siostry planowałam zrobić jakiś tort bezowy a'la Pavlova. Nie jest co prawda baletnicą a tancerką tańca nowoczesnego ale to byłoby pewne (przyznaję, naciągane) powiązanie :P Problem w tym, że nasza Mamuśka nie cierpi bezowych słodkości...No niby to nie jest tort dla niej, ale byłoby miło gdyby Ona też go posmakowała. A dla Trzylatka myślą "przewodnią" ma być samochód. I to tyle co wymyśliłam :P Kompletnie nie mam pomysłu na masę :P Na szczęście łudzę się, że do marca coś wymyślę! :lol: A poza tym, to bardzo się cieszę, że można liczyć na sprawdzonych, starych przyjaciół :lol: Wszystkie pobieżne znajomości, nasze klasy i inne fora bledną i są jak nic nieznaczący paproszek na płaszczu w porównaniu ze sprawdzonymi, pięknymi przyjaźniami :lol: Zawsze to wiedziałam, ale dziś po raz kolejny miałam tego "naoczny" wręcz dowód :lol: Nie wiem jak moi przyjaciele mnie wyczuwają, nie wiem jak to się dzieje, że ja, mimo, iż co niektórzy z nich są tysiące kilometrów ode mnie wiem, co czują. Ale bardzo się mi to podoba! :lol: No i właśnie cieszę się niezmiernie bo dziś dostałam kilka fajnych wiadomości! Cytuj
basga Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Może akurat w wyborze pomogę...zerknij sobie na torty SPECJALNE. i spełniwszy dobry uczynek idę poczytać :-D Cytuj
As76 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Smaruję Kubusia Pudrodermem bo ma ospę.Ale zajęcie!!! Cytuj
Klamerka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Basga bardzo dziękuję za podpowiedź i za zainteresowanie! Piękności! Widziałam je już wcześniej, bo podlinkowałaś tą stronkę w innym temacie (jestem teraz na bieżąco, bo przewertowałam trochę tortowych tematów na forum! ;)). Niestety, to po pierwsze są tak wybitne dzieła sztuki, że nawet nie podejmuję się zrobienia czegoś "zbliżonego" :grin: A po drugie, nawet gdybym umiała "wyrzeźbić" takie cudeńka, to i tak nadal nie wiem jaką dać masę ;) Ale i tak zapisałam sobie podaną przez Ciebie stronę w swoich inspiracjach- może, kiedyś... ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Teraz to ja już odpoczywam sobie...rano pierogi...piekłam oponki i pączki...obiad...po obiadku pojechaliśmy zobaczyć na działkę jak tam się wszystko miewa...trochę porobiłam na szydełku i teraz siedzę i popijam sobie ciepłą herbatkę :grin: Cytuj
Asieńka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Piszę trochę na forum, oglądam tv, siedzę razem z chłopakiem, odpoczywam :grin: ;). Cytuj
As76 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 właśnie skończyłam smażyć różyczki faworkowe i biorę się troszkę za haftowanie obrazu. Cytuj
Asieńka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 O matko jak Ci fajnie mniam. Co haftujesz? Cytuj
niuniaczek Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 a ja zrobiłam sobie zielona herbatkę, poczytałam przy tym i zabieram sie do pracy. Cytuj
As76 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 robię zamówienie mulinek :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi