As76 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 O matko jak Ci fajnie mniam. Co haftujesz? Haftuję obraz z "Czarną Madonną" jest wklejony w wątku robótkowym. Cytuj
KIKI Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 ja już tez po obiadku ( mąż dziś przygotował)teraz chwilke leniuchowania a potem do .... sprzątania Cytuj
basga Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Właśnie wyprasowałam ubranie na jutrzejszy obiad firmowy z okazji 25-lecia istnienia firmy,gdzie pracuje mój mąż-to nowe doświadczenie w moim życiu-nigdy w czymś takim nie uczestniczyłam ale "czarno" to widzę,bo podobno szefa córka ma być z niemowlakiem-wyobrażacie sobie! Dla mnie to branie dziecka na taką imprezę jest nie do pomyślenia,albo idę bez dziecka albo nie ide wogóle. Zobaczymy jutro jak to będzie. Cytuj
kropa1313 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Na chwilę zajrzałam na forum,mam urwanie głowy,pakowanie,załatwianie ostatnich formalności.Jutro wyjeżdżam na dłużej,więc trochę mnie nie będzie wśród was :grin: Cytuj
lamie Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja właśnie skończyłam sprzątać całe mieszkanie (dziś sobota więc trzeba było się trochę bardziej przyłożyć), uspałam moje małe Szczęście, zrobiłam sobie kawkę i relaksuję się czytając Wasze przepisy. Muszę się jeszcze sporo nauczyć, ale z Wami ta nauka to istna PRZYJEMNOść :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Basiu masz rację...ja myślę tak samo :grin: Lamie fajnego masz synka,a gotowania to na pewno się nauczysz tutaj z nami ;) Ja wzięłam prysznic i zrobiłam sobie herbatkę i siedzę...mąż w pracy na nocce,a ja buszuję w necie,piszę z koleżanką na gg ;) Cytuj
lamie Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Doruniu zastanawiałam się skąd znasz moje imię ale... już zaskoczyłam. Uśmiałam się przy tym trochę, że taka niekumata jestem :grin:) Pozdrawiam serdecznie. Mój mały Kacperek tańczy więc mam chwilkę na lekturę kulinarną. Cytuj
As76 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 wybieram się z psem na spacer a przy okazji na zakupy. Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Lamie teraz to wiem,że masz na imię Basia,a wtedy to pisałam do Basqi,ona ma też na imię Basia :grin: Ja wszystko sobie porobiłam w domku...trochę podziergałam na szydełku i teraz usiadłam do komputera przeglądnąć pocztę i smacznego oczywiście ;) Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 ja mam przerwe w prasowaniu...i zajadam gofry, które sama upiekłam. Nigdy nie robiłam a przepis mam od koleżanki i czuję jakis nie dosyt, że cosik zepsułam? Cytuj
walentyna Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 teraz szykuję obiad i w między czasie siedzę przy kompie , no a za 45minut do pracy :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 a ja juz zbieram sie do domu Miłego popołudnia! Cytuj
ela2225 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Wróciłam od lekarza i odpocxzywam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi