Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiłam na szydełku,ale już jest za ciemno,żeby robić przy świetle dziennym to dałam sobie spokój na chwilkę i usiadłam do kompa poczytać co nowego słychać :grin:

Opublikowano

Tak zawzięcie drukowałam wzory aż zepsuł się nabój z kolorowym tuszem więc zaraz idę próbować z tego,co zdążyło wydrukować. Ale najpierw poczytam nowe posty a potem jadę z córką na casting-odświeżyć zdjęcia w agencji.

Opublikowano

Witajcie dziewczynki!! We wtorek wróciałam z trzytygodniowego urlopu ze Szkocjii!! Było przepięknie- zakochałam się w tej krainie :cry: A teraz przygotowuje się do szkoły :D idę tylko jutro bo w poniedziałek jedziemy z Łukaszem do Warszawy i musimy sie przygotować i wyspać przedewszystkim :razz: Buziaki dla was!!

Opublikowano

Ja wysłałam męża teraz na zakupy,a sama siedzę i przeglądam neta...jak mąż wróci to idziemy na spacer,bo jest taka piękna słoneczna pogoda,że szkoda nie skorzystać z jej uroków :grin: Pozdrawiam :P

Opublikowano

My też właśnie wróciliśmy do domu. Po dłuugaśnym spacerze. Rzeczywiście, wymarzona pogoda na przechadzkę! My dziś odwiedziliśmy najpierw schronisko. Obeszliśmy wszystkie boksy, przywitaliśmy się z bez mała wszystkimi psami (koty, wiadomo- piecuchy, to nie wychodziły na wybieg :grin:). Potem to już banalnie zakupy, itp i dłuuuga droga do domu :P I tylko na samym końcu naszej wizyty w schronie, maksymalnie podniosło się mi ciśnienie. Wrrrr... Przyszła jakaś para po kota. Po tym jak patrzyli, patrzyli, i żaden z ogonów im się nie spodobał, zapytałam ich, jakiego kocurka szukają, dlaczego te, które są w schronie się im nie spodobały? Na co mężczyzna odpowiedział- że przyszli po persa... Już miałam im odpowiedzieć, że po persy to do hodowców zapraszam. I że nic mi o tym nie wiadomo, żeby schronisko się przekwalifikowało na hodowlę persów... Ale... Nie powiedziałam... Pomyślałam sobie, co będę dyskutować z idiotą, który jest głupszy i bardziej prymitywny od pantofelka... Eh...

Opublikowano

Klamerka ,bo tak jest jak ktoś chce zaoszczędzić na wszystkim na czym się da.Zwierzę się kocha za to ,że jest,że nas darzy miłością i przyjaźnią a nie za to jak wygląda. Jak ktoś szuka kota perskiego w schronie to albo go nie stać na hodowlanego i szuka okazji ,albo jest na tyle głupi,że kupi kota ale w typie persa i potraktuje to jako okazję. A ja siedzę sobie i przeglądam forum.Zaraz wracam do wyszywania obrazu.

Opublikowano

As, to już nawet nie chodzi o zaoszczędzanie tylko o ... brak mi słowa... perfidię, wyrafinowanie... No i kompletne nie rozumiem, jak ktoś potrafi przejść się pod wybiegiem zwierzaków w schronie i żeby mu nie "pękło" serce... Gdybyśmy mieli warunki, to podejrzewam, że nie wracałabym stamtąd z "pustymi rękami". Kompletnie nie rozumiem, jak patrząc w te piękne (mimo, że czasami trochę zaropiałe...) oczka, parząc na te cudne pyszczki, podziwiając ich zwinność, i słuchając ich cichych "miau", można przejść obojętnie, ot tak, jak między półkami w sklepie... Wrrrrrrrrrr!!!! A co do reszty masz rację- zwierzaki kocha się za to, że są. Po prostu. Bez wymagań, warunków, itp. To są tacy sami domownicy jak my- "duzi". Kończę temat, bo na samą myśl o tym, się wkur...ekhm... denerwuję :grin: Właśnie słucham Minimaxu. Piotr Kaczkowski poświęcił tą godzinę The Cure i prezentuje m.in. wywiad z p. Robertem Smith'em. Z oczywistych powodów ;) A że nie mogę być tam, gdzie bym chciała być, to chętnie wprowadzam się w "nastrój" :) O co nie jest trudno przy tej muzyce... :P