Dorunia Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 J już obiad ugotowałam...pranie zrobiłam...posprzątałam mieszkanie i teraz siedzę i piję kawkę :grin: Cytuj
jotka Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja popijam herbatkę i czytam o czym tu piszecie, a jest tego czytania :grin: Cytuj
lamie Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja dziś miałam bardzo pracowity dzień... malowanie ścian i drzwi, porządki, zakupy i etc, no i oczywiście opieka nad moim Maluszkiem. Teraz moi mężczyźni śpią więc relaksik przed kompem :grin: Cytuj
Klamerka Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Dokładnie teraz to słucham Akademii Muzycznej Trójki, poświęconej wspominkom z koncertów The Cure... Mmmm :P A poza tym, to znajomi się na noc uaktywnili na gg więc trochę w tak zwanym międzyczasie z nimi rozmawiam :grin: No i szukamy wspólnie domku dla dwóch kocich siostrzyczek (tych z mojego podpisu). Może ktoś chętny przyjąć piękne mruczące Ogony? Troszkę "wybrakowane" ale serca i chęć "klejenia" się do ludzi mają aż nadzwyczaj ogromne!! Cytuj
lamie Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 po pracowitym dniu nastał zasłużony czas na relaks... Zatem nadrabiam zaległości w "smacznym", słucham mojej ulubionej Shinead O'Connor i zastanawiam się co jutro zrobić na obiadek i słodkiego do kawki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mój mąż dzisiaj w pracy do 19,00 więc jestem sama...obiadek mam od wczoraj więc siedzę i popijam kawę przy kompie...później pewnie spacer i może pójdę do koleżanki na kawkę :-) Cytuj
Asieńka Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Teraz oglądam telewizję, jem cinis minis hihi i odpoczywam przeglądając smaczny.pl :-) :cry:. Cytuj
KIKI Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 wlaśnie zabieram sie za sprawdzanie zeszytów hihihihi świetne zajecie uffffffffffff..... Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Mąż poszedł do pracy,a ja zrobiłam sobie herbatkę i siedzę przed komputerem i rozmyślam nad jutrzejszym spotkaniem z koleżankami z liceum :-) Cytuj
lamie Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja "trzeźwieję" po spotkaniu z przyjaciółką... Oczywiście żartuje z tym alkoholem - napiłyśmy sie lampkę winka, pogadałyśmy a teraz szykujemy się z moim Kacperkiem do spania. Cytuj
jotka Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 A ja przeczytałam przed chwilą, że jutro w Polsce szaleć będą wichury z ulewami i burzami i już zaczynam się bać :-) Cytuj
lamie Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ja nie mieszkam w Polsce a tu w Londynie tez całą noc wichura była!! Wszystko na ogródku latało... nawet płot :-) Teraz siedzę sobie i odpoczywam po sobotnich porządkach. Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Siedze przed kompem popijam Redd`sa, czytam zaległości i słucham jak za oknem szaleje Emma ,2 godz. temu byłam z psem na spacerku omało co by mnie razem z nim nie porwało tak straszne wialo i wieje nadal, ale nie leje ,a jak u was? Cytuj
KIKI Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 w tej chwili koncze prace z kompem i lulu.... Jestem padnieta po wczorajszym wypadzie do Gdyni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi