lamie Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 U nas wczoraj był Dzień Mamy... Oczywiście dostałam tylko buziaka, bo jak mówi mój mężczyzna ZAWSZE będziemy Polakami (nie ważne gdzie obecnie mieszkamy), więc muszę poczekać do maja... A dziś... prawie całą noc nie przespałam, bo mój Maluszek płakał no i obudził się o godz.6:30 !! Zatem piję kawkę i czytam smacznego. Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Siostra z rodziną pojechała już do domu,a ja siedzę i popijam kawkę przeglądając co nowego na świecie :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Dzisiaj są imieniny mojej kochanej mamusi Krysi i z tejże okazji była bardzo smaczna kolacja i do kolacji po lampce dobrego winka...a teraz siedzę i popijam herbatkę czerwoną przed kompem :( Cytuj
walentyna Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 zrobiłam sobie przerwę w porządkach , popijam kawkę i przeglądam przepisy , póżniej obiad i do pracy... :( Cytuj
As76 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 przeglądam smacznego popijając herbatkę.Zaraz biorę się za porządki w akwarium. Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Ja też zrobiłam sobie przerwę w porządkach...już zrobiłam pranie i rozwiesiłam...przygotowałam obiad i jeszcze posprzątam mieszanie,a później pójdę po kartkę na 18 urodziny,bo jutro idę pomagać przyjaciółce przygotować imprezę urodzinową dla jej syna i bez niczego wstyd pójść więc kupię kartkę i włożę kasę,bo on na coś zbiera :( Cytuj
basga Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Ufffffffffffffffffffff,wreszcie umyłam okno i zrobiłam porządek w parapetowcach,co nie było takie proste,bo aby umyć okno na zewnątrz musiałam czekać,aż papug łaskawie zechce wejść do klatki,co trwało od rana.A teraz zaczęło padać,normalka po myciu okien. :( Cytuj
niuniaczek Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Bsiu, to juz wiem kto tę pogodę wystraszył...... Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Ja dzisiaj też pomyłam wszystkie okna,poprałam firany,a mąż przed pójściem do pracy poupinał jak zawsze zresztą on to robi,pomyłam wszystkie szafki i to co na półeczkach i teraz odpoczywam :( Cytuj
czerusia Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 a co tutaj tak ucchło:(? Ja własnie wyszłam z wanny, nareszcie sie odpręzyłam. Teraz siedze sobie w szlafroczku, pije ciepłą herbatke i przeglądam smacznego:) pozdrawiam :( Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Mąż poszedł do pracy na noc więc ja sobie zrobiłam herbatkę i przeglądam co nowego na forum,bo na dzisiaj wystarczy już pracy,jutro zrobię resztę :grin: Cytuj
basga Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Ja czekam aż kolejne ciasto się upiecze i zajrzałam na forum. Mąż dziś wcześniej wrócił z pracy to zrobiliśmy zakupy i zamiast jutro to dziś piekliśmy a na jutro zostaną sałatki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Ja też dzisiaj upiekłam ciasta i upiekłam roladę z mięsa mielonego,a jutro zrobię resztę mięs,gołąbki i sałatki :grin: Cytuj
lamie Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Oj Pracusie !! Ja się "obijam" mówiąc językiem potocznym... Mój mały Łobuz śpi, więc czytam smacznego. Mam ochotę na coś z kapustą kiszoną. No i tyle tu przepisów, że nie mogę się zdecydować :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi