Dorunia Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Mąż jest w pracy na nocce,a ja wzięłam prysznic...zrobiłam sobie herbatkę czerwoną i przeglądam co nowego na smacznym i na świecie :grin: Cytuj
lamie Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Mój Maluszek sie zbuntował i nie chce jeść!! Od piątku zjadł zaledwie 1 parówkę i butelkę mleka... więc siedzę i zastanawiam się czy to przez ząbkowanie czy może coś innego i powinnam iść z nim do lekarza. Wygląda na zdrowe dziecko, więc może jeszcze trochę poczekam, bo tu służba zdrowia jest koszmarna - na wszystko przepisują paracetamol!! Cytuj
lamie Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Budzę sie przy śniadanku... Mój mały Łobuz już odzyskał apetyt, więc cieszę sie niezmiernie no i humor przez to mi się poprawił 🙂 Cytuj
As76 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 przeglądam smacznego i zaraz wskakuję do wanny.Tak dla relaksu trochę lawendy i godzinna kąpiel. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Właśnie skończyłam piec gofry... kurde co ja się namęczyłam nad nimi i oczywiście bez oparzonego palca się nie obyło... Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja już po kolacji siedzę przed kompem i przeglądam co nowego na smacznym...całe popołudnie spędziliśmy dzisiaj z mężem i moją mamusią na działce...paliliśmy liście...korę po okorowywaniu żerdzi i siedzieliśmy na słoneczku bo tak ładnie grzało 🙂 Cytuj
niuniaczek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 co robię? Powinnam pracować a mnie sie nie chce. Cóż- muszę. No to zmykam. Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Po obiadku piję sobie kawkę i przeglądam co nowego na smacznym i na świecie :-) Cytuj
Christina Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Niedawno skończyłam obliczać podatki dla męża koleżanki (swoje PITy już wysłałam) i zaraz idę zrobić sobie kawkę. Nic mi się dzisiaj nie chce... U mnie mix pogodowy - od rana już kilka razy padał deszcz i kilka razy świeciło słońce. Jutro ma być podobnie... Kurcze, może kawa doda mi energii i wezmę się za coś jeszcze :-) Cytuj
As76 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Poszukuję konia .Ma ktoś na sprzedaż?? :-) Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Przeglądam zaległości na smacznym, bardzo się stęskniłam za Wami. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Halinko, wszyscy chyba zauwazyli że nie bywasz tak często jak wczesniej. Rozumiem - problemy. Trzymam za Ciebie kciuki - zobaczysz będzie lepiej. pozdrawiam serdecznie A ja jak zwykle rano w pracy przeglądam net i czekam aż nazbiera mi sie większa kupka dokumentów to sie za nie zabiorę. W przyszłym tygodniu to na pewno nie będę mogła zaglądać ani na chwilę - tyle będzie pracy........ Cytuj
As76 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Przeglądam smacznego i zaraz ruszam do koników a potem z konikami do przedszkola... Ładna pogoda toi dzieciaki bedą bardziej zadowolone z oprowadzanki na kucykach. Cytuj
basga Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wróciłam z targu,posadziłam roślinki do skrzynek,wzięłam tabletki p/bólowe i idę się położyć. :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi