Dorunia Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Siedzę i przeglądam smacznego,ale cały czas mam w głowie ten zabieg męża,żeby wszystko się udało i żeby nie było żadnych powikłań :-) Cytuj
czerusia Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Doruniu wszystko bedzię dobrze, napewno wszystko sie uda :-) Trzymam kciuki... Pozdrawiam Cytuj
pijaa Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Własnie przeglądam forum zajadając czekoladki bo idę do pracy na 15 niechce mi sie za bardzo ale nie mam wyjścia :lol: Cytuj
fredzia Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Szykuje uroczyste dania bo mąż kończy dzisiaj 60 lat.Przyjdą goście. Cytuj
ewa11 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Własnie przeglądam forum,mam chwile dla siebie. :) Położyłam córcie spac,ale jeszcze czeka prasowanie.Jestem dzisiaj senna i niewiem jak bedzie dalej :D :P Fredziu wszystkiego najlepszego dla meża :D Cytuj
Kasiulek Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Przeglądam forum, czekam aż filtr od odkurzacza mi wyschnie. Gdy tak się stanie będę okurzała. Potem wypiorę dywan i znowu odkurzę... i w ogóle całe mieszkanie muszę posprzątać :D a tak mi się nie chce :P Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Fredziu najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Twojego męża :D Cytuj
fredzia Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Bardzo dziekuje za zyczenia ,przekazalam je mezowi bardzo sie ucieszyl. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Przeglądam smacznego, kątem oka zerkam na film, myślę co mam zrobić na kolację i czy w ogóle jeść. Cytuj
As76 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 rozpoczęłam pakowanie na wakacje Cytuj
lamie Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 po "małej przerwie" na forum powracam do nadrobienia zaległości... Już niedługo nasz ślub więc mam co robić ale przecież jeść trzeba :D) Pozdrawiam - B. Cytuj
Basia K Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Szybkie przejżenie Forum i zabieram się za robienie przetworów.Będzie to mój "pierwszy raz" jeśli chodzi o sałatki.Trzymajcie kciuki. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Przeglądam nasze forum i szukam ciekawych przepisów na przekąski :wink: Ponieważ potrzebuję coś nowego i fajnego na ten weekend ;) Oo! i znalazłam coś z pieczarkami, jak zrobię to się pochwalę - pozdrawiam wszystkich i życzę udanego weekendu :) Cytuj
basga Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 A ja wzięłam tabletkę i czekam aż mnie łeb przestanie boleć i zastanawiam się,co nasza Dorotka ciekawego wynalazła :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi