Dorunia Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Po obiadku wypiłam kawkę przy komputerze i poszłam z mamą na spacer do lasu i łaziłyśmy półtorej godzinki...super było i tak nawdychałam się świeżego powietrza,że od razu lepiej się czuję,a teraz popijam herbatkę z cytrynką :roll: Cytuj
Dalovay Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Doruniu zazdroszcze spacerku. Zaraz me pluca wchlona cala tablice Mendelejewa . Trzeba uciekac. Do wieczorka Cytuj
Dalovay Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Nikogusko nie ma? Wszyscy spia............. Cytuj
minia51 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Po kilku dniach choroby usiadłam na chwilę do kompa. Jeszcze jestem słaba, biorę antybiotyki ale idzie ku dobremu. Brakowało mi Smacznego, ale nie miałam siły siedzieć. Teraz nadrabiam zaległości. Pozdrawiam wszystkich Cytuj
batirek Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 miniu,brakowało Ciebie,dobrze,że już wracasz do nas,zdrówka życzę i sił nabieraj,pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Obiad mam już przygotowany tylko ugotować,ale jeszcze za szybko więc siedzę i przeglądam neta :roll: Cytuj
wiola344 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 :roll: Troszkę się nudze więc buszuje po necie :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Popijam herbatkę i czytam co nowego na forum :roll: Cytuj
Dalovay Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Minia Przylaczam sie do frakcji kawowiczow Na dwa dzionki musze wyjechac ale w piateczek nadciagam dziewuszki ! Cytuj
Klamerka Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 A ja znów opatulona kociakami :mrgreen: "grzebię" w necie. I znów gra Trójka ma ukochana :roll: Tym razem Wojciech Ossowski, dzięki któremu polubiłam folkowe granie. To niebywałe jakie on zespoły i pieśni wynajduje! Piękna podróż po świecie z cudną muzyką! Polecam :lol: Dlatego też pewnie szybko spać nie pójdę :) A tak poza tym to zaglądam na swoje ulubione strony, a że jest tego trochę :grin: to i czasu mi to pewnie trochę zajmie :) Rano prysznic, śniadanie z małżem, wyjście po gazetę i można już wskakiwać do łóżka na poranną prasówkę w tle słuchając TokFM :) Trochę się mi czas poprzestawiał :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Po śniadanku zrobiłam sobie kawkę i przeglądam neta :roll: Cytuj
iwona30 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Właśnie piję kawę poczytałam wszystko co nowego się dzieło na smacznym a teraz przeglądne pudelka strony z życia gwiazd. Cytuj
basga Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 A ja szykuję się do lekarza bo mnie korzonki złapały. :roll: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 właśnie gotuje się obiad a ja przeglądam smacznego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi