Dorota Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Witaj Basiu ;) Zainteresował mnie przepis na Zrobiłam te grzybki-pieczarki, goście myśleli, że to pulpeciki - a tu taka niespodzianka - pieczarka :wink: Polecam, coś innego na stole :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Piję kawkę przeglądając smacznego i zaraz muszę ubierać się na wyjście z domu:) Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Piję Gorący Kubek i przeglądam nasze forum :) Cytuj
Gość niebieskookaa Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Kończę gotowac obiad, a zaraz po obiadku jadę na zakupy:) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 ja wlasnie zjadlam pyszny obiadek i przygladam forum :) a katem oka patrze na glupkowata gre w jaka wlasnie pogrywa na playstation moj maz :-) Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Przeglądam nasze forum :) Cytuj
vlodi Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Szukam w necie jakiegoś sposobu na zrobienie pasztetu, no i przy okazji przeglądam nasze forum.:) Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zjadłam z mężem śniadanko i teraz piję kawę przeglądając nasze forum,ale zaraz zmykam na zakupy:) Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Przeglądam forum i szukam jakiegoś fajnego przepisu na jutrzejszą kolację...popijam kawkę i słucham muzyki:) Cytuj
basga Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Przeglądam to i tamto czekając aż ciasto wystygnie. :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Popijam dużą czarną (bo w dużym kubku) i przeglądam przepisy na sałatki Cytuj
justhi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wypiłam już kawę (w tym czasie przeglądałam portal), wstawiłam jakiś przepis i zabieram się za pisanie ... magisterki. Ale to już minęło lat od chwili,gdy częstawo tu byłam i się odzywałam... Była to wiosna przed rozpoczęciem tego etapu nauki :mrgreen: Pozdrawiam Was serdecznie! :wink: Cytuj
basga Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dorotko-to Ty pijesz kawę w kubolu! :mrgreen: Ja się śmieję bo mój mąż po południu pije w takim wielkim kubolu. :wink: Justhi-trzymam kciuki za pracę!A ja właśnie skończyłam wstawiać przepisy od mamy na masy do placków. :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja teraz to już odpoczywam przeglądając forum...od rana byłam zalatana,po południu byłam na kursie,potem szybko do domu wpadłam przebrałam się i biegiem na kijki no i teraz po prysznicu przyszedł czas na krótki relaks:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi