Dorunia Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Teraz to już siedzę sobie w domku na działce przed kominkiem z laptopem na kolanach i popijam kawkę,przeglądam forum:) Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Siedzę sama w domku i przeglądam forum i inne strony kulinarne...jeszcze trzy i pół godzinki i lecę na nording walking z koleżankami:) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Tak, Basiu przejrzałaś mnie :) Kawę piję w kubolu - ale w takim nie za dużym, bo on jest tylko trochę większy od szklanki. Tak się jakoś przyzwyczaiłam do niego i tak zostało :) Justhi fajnie Cię widzieć znowu na forum, powodzenia w pisaniu pracy magisterskiej :) Doruniu, jaka Ty jesteś zabiegana, no i masz ciekawie plany dnia, i na koniec odpoczynek przy rozgrzanym kominku - super :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Obiad mi się gotuje w szybkowarze,a ja siedzę i popijam herbatkę owocową:) Cytuj
basga Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja wróciłam z ciuchowych zakupów z córką-ma ferie to trzeba to odpowiednio wykorzystać bo przecież nastolatce nie sposób coś kupić bez niej :) i teraz odpoczywam przy kompie. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Piję kawę ale zaraz idę coś pichcić,zjem obiadek i lecę na kurs gotowania :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Zjadłam obiad i piję sobie kawę szukając czegoś ciekawego na kolację :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Wróciłam z kościoła,nastawiłam obiad i teraz piję sobie herbatkę z pokrzywy,jest tak ładnie na dworze,że po obiadku pewnie pójdę pospacerować z rodzicami,bo mąż jest w pracy do wieczora :) Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Piję kawę i przeglądam nasze forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Piję kawkę,przeglądam forum i w między czasie doglądam gotujący się obiad :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Piję kawę i szukam jakichś przepisów na potrawy z jaj,bo męża naszła ochota na jakieś jedzonko jajcowe :) Cytuj
minia51 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Czekam na wodę, ma być około 16, ale zdążyłam jeszcze nałapać i mam 4 x 5 litrów mineralnej niegazowanej, powinno starczyć. Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Ojejku to jakaś awaria nastąpiła? Ja piję herbatkę i szukam przepisu na sosik do kotlecików :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Przeglądam forum,ale jeszcze chwilę i będę się szykowała do wyjścia na zakupy,bo muszę coś na obiad kupić :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi