Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doruniu, mięsko wygląda bardzo apetycznie, więc musiało być dobre, a czy ono jest z mielonego mięsa? (Yyy... teraz na powiększonym zdjęciu widzę, że tak, nie wiem dlaczego, ale wyobrażałam go sobie, że jest to mięsko z jednego kawałka mięsa :razz: ).

Opublikowano

Odpoczywam popijając kawkę i przeglądam forum...obiad już zjadłam i za jakiś czas będę robiła mięsko w szybkowarze...trochę się dzisiaj nachodziłam,ale to nic bo ja uwielbiam spacerować :razz: Kupiłam sobie dzisiaj torebkę i od razu urwałam niechcący jej ucho :(Zdenerwowałam się bo nawet ładna,ale może uda się naprawić :)

Opublikowano

Doruniu-ale extra mięcho zrobiłaś!Ja też kupuję łopatkę,sama mielę,porcjuję i zamrażam ale takim sposobem to chyba tylko pieczeń z boczku robiłam,no ale nie w szybkowarze bo nie mam. :razz: A nic tak kobietom nie poprawia humoru jak nowa torebka czy kolczyki...to pechowa się jakaś trafiła chyba.Może da się naprawić.

Opublikowano

Dziękuję Basiu za pochwałę mięcha...dzisiaj też będę robiła...już mam zmielone na grubym sicie,dzisiaj dodam paprykę słodką dla koloru,po 2 łyżki kukurydzy i fasoli czerwonej z puszki...mam nadzieję,że będzie smaczne :razz: Ta torebka to chyba naprawdę pechowa,ale będę ją reanimowała :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.