Dorota Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Doruniu, mięsko wygląda bardzo apetycznie, więc musiało być dobre, a czy ono jest z mielonego mięsa? (Yyy... teraz na powiększonym zdjęciu widzę, że tak, nie wiem dlaczego, ale wyobrażałam go sobie, że jest to mięsko z jednego kawałka mięsa :razz: ). Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Kupiłam łopatkę i sama mieliłam na grubszym sicie więc może dlatego na pierwszy rzut oka wygląda jakby było w jednym kawałku :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Odpoczywam popijając kawkę i przeglądam forum...obiad już zjadłam i za jakiś czas będę robiła mięsko w szybkowarze...trochę się dzisiaj nachodziłam,ale to nic bo ja uwielbiam spacerować :razz: Kupiłam sobie dzisiaj torebkę i od razu urwałam niechcący jej ucho :(Zdenerwowałam się bo nawet ładna,ale może uda się naprawić :) Cytuj
basga Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Doruniu-ale extra mięcho zrobiłaś!Ja też kupuję łopatkę,sama mielę,porcjuję i zamrażam ale takim sposobem to chyba tylko pieczeń z boczku robiłam,no ale nie w szybkowarze bo nie mam. :razz: A nic tak kobietom nie poprawia humoru jak nowa torebka czy kolczyki...to pechowa się jakaś trafiła chyba.Może da się naprawić. Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Dziękuję Basiu za pochwałę mięcha...dzisiaj też będę robiła...już mam zmielone na grubym sicie,dzisiaj dodam paprykę słodką dla koloru,po 2 łyżki kukurydzy i fasoli czerwonej z puszki...mam nadzieję,że będzie smaczne :razz: Ta torebka to chyba naprawdę pechowa,ale będę ją reanimowała :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Mięsko się udało i było smaczne :razz: Ja teraz piję kawę i robiłam przelewy...jeszcze trochę i jedziemy na działkę :) Cytuj
dwukropek Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Próbuję siłą woli zmusić mój obiad żeby sam się zrobił Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Ja taki wyczyn mam jeszcze przed sobą :) , a na razie popijam sobie kawkę i podczytuję forum :razz: Cytuj
Basia K Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Właśnie skończyłam sprzątac łazienkę. W garnku gotuje się sos do spaghetti. Zaraz zabieram się za przygotowanie szarlotki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Ja już byłam na zakupach ciuchowych,spożywczych itp.Posprzątałam mieszkanie,zrobiłam pranie,obiad i teraz mam wolne więc czytam co nowego na forum :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Popijając herbatkę zieloną z żurawiną przeglądam forum,byłam z mężem na długim spacerze i teraz siedzę :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Piję kawę i myślę, co na obiad? Cytuj
Elizabethh Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja akurat po zakupach ogromnych jestem, więc teraz czekolada i odpoczynek przed komputerem, potem do pracy :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mąż z moim tatą robią zadaszenie na drzewo,a ja siedzę w domku przed kominkiem,popijam herbatkę i przeglądam forum :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi