basga Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 A ja właśnie robię tą kapustę gotowaną z tartym ziemniakiem z Twojego przepisu Doruniu. :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cieszę się Basiu...daj znać jakie opinie smakowe mieliście podczas jedzenia :) Ja właśnie wróciłam ze spaceru i odpoczywam sobie przeglądając forum :grin: Cytuj
basga Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Mąż nie przepada w ogóle za kapustką zasmażaną więc jego zdanie nie jest brane pod uwagę ale mnie bardzo smakowała i z pewnością teraz tak będę robiła.Jest taka cudnie "śliska" bez grama mąki. Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Przeglądam forum w poszukiwaniu przepisów na Święta :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wróciłam ze spacerku i przeglądam forum popijając herbatkę zieloną z pomarańczą :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Piję kawę i przeglądam forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Niedawno wróciliśmy z działki,zjedliśmy kolację,byłam na spacerku i teraz odpoczywam popijając herbatkę i przeglądając forum...szukam przepisu na mazurek wielkanocny :) Cytuj
Basia K Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Popijając kolejną kawę czekam aż się biszkopt upiecze. Niestety,do samych Świąt pracuję,więc staram się co tylko można zrobic wcześniej.Za chwilę będę robic kruche ciasto na sernik,które zamrożę,a piec będę w sobotę. Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Piję kawę i planuję co zrobię na Święta :grin: :) Cytuj
basga Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Wysprzątałam kuchnię,bigos się gotuje,piec będę jutro więc przeglądam forum z kubkiem kawki. Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja do kuchni pełną parą wchodzę dopiero jutro :) Cytuj
Elizabethh Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Piję jogurcik i zbieram sie do jakichś działań konstruktywnych, bo na razie jakoś zebrać się nie mogę. A za godzinę do pracy. Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja niedawno doszłam na pieszo na działkę i teraz zrobiłam sobie kawę i przeglądam forum...bigos ugotowałam wczoraj i zawekowałam w słoiki :) Cytuj
Elizabethh Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja właśnie się zabieram za robienie ciasta, potem małe porządki i do pracy :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi