basga Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Po porannych zakupach,zrobieniu sałatek,ugotowaniu żurku,czekam aż się chleb upiecze i biorę się za przekładanie ciast i nadziewanie rurek , mąż pierze dywan a ja tu wpadłam na przedświąteczną kawkę. :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja już upiekłam ciasta,zrobiłam mazurka,paschę...pogotowałam wszystko i teraz piję kawkę,a wieczorkiem przygotuję sobie ciuszki na jutro(i dla męża oczywiście :) ) i na tym koniec bieganiny przedświątecznej :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie moge się za nic zabrać zabrać... ostatni goście odjechali 2 godzinku temu :grin: :) Cytuj
basga Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 To teraz trzeba odpocząć po świętach. :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja właśnie odpaliłam laptopa i siedzę sobie na krzesełku przed domkiem i przeglądam forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Jeszcze na razie przeglądam forum,ale zaraz idę robić pieczarki do kurczaka :) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Piję kawę i czytam co nowego na forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Rano byłam na zakupach...potem ugotowałam sobie obiad(mąż w pracy je obiad)...wypiłam przy kompie kawę i zaraz idę na cmentarz do mojej przyjaciółki św.pamięci Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Byłam na podwórku, wyrywałam chwasty... ale teraz coś pogoda się psuje :)??: Cytuj
basga Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Zrobiłam obiad,upiekłam chleb i ciasto,spałam i ...znowu mi się chce spać bo faktycznie pogoda niespecjalna. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Rano zakupy,potem obiad,po obiadku pojechaliśmy z mężem na działkę,trawa urosła i mąż kosił,a ja też jak to na działce znalazłam sobie zajęcie...teraz pojechał do pracy to ja usiadłam przed komputer z herbatką :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Teraz to ja sobie usiadłam z kawą przy komputerze,przeglądam co nowego słychać i czekam na męża :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Piję kawę i przeglądam forum,ale jeszcze troszkę i idę na zakupy :) Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 Zajadam sobie drugie śniadanie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi