Dorunia Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 Po spędzeniu całego dnia na działce,mąż pojechał do pracy na noc a ja teraz po prysznicu siedzę i popijam herbatkę :) Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Popijam czarną kawę, przeglądam smaczne forum i myślę co zrobić na dzisiejszy obiad :sad: :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Mąż kosi trawę,a ja siedzę przed komputerem i przeglądam forum :) Cytuj
Basia K Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 Posprzątałam,obiad się "szykuje". Przygotowałam rowery,bo mam w planach na jutro wycieczkę rowerową.Przeraża mnie jednak prognoza pogody :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 Odpoczywam przed komputerem,piję kawę i przeglądam forum...szukam coś smacznego do zrobienia na kolację :) Cytuj
basga Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 Przeglądam co nieco czekając az się biszkopt upiecze na placek z rabarbarem. Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Teraz to piję kawę i czekam aż chlebek mi się upiecze...wstałam o 5,00 i od razu zabrałam się za robotę,bo później idę na szkolenie i nie będzie czasu,a mam ochotę na swojski żytni chlebek :) Cytuj
basga Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Umyłam okna i usiadłam z kawusią na Smacznym. Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Po całym dniu wspaniałym na działce teraz siedzę w domu,przeglądam forum i popijam zieloną herbatę :) Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Umyłam podłogi, zrobiłam pomidorowy dip, przygotowałam kiełbaski i steki na grilla, burza przeszła więc można spokojnie wyjść na podwórko, tylko chłodno się zrobiło... Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Piję kawę i przeglądam forum...po południu pójdę z kijkami na działkę i jak mąż wróci z pracy to na kolację zrobimy sobie grilla :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Piję kawę przy komputerze,przeglądam forum...gotuje mi się mięso w szybkowarze,jak ostygnie to będziemy robić pierożki z mężem :) Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Zjadłam sałatkę rybną na śniadanie, a teraz piję kawę i przeglądam co nowego na forum :) Cytuj
Basia K Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Dopijam kawę,przeglądam fora,wysyłam wiadomości i życzenia (kilku znajomych i bratanica mają dziś urodziny),przeglądam oferty telefonów (kończy mi sie umowa i już wydzwaniają do mnie o przedłużenie),umyłam włosy,pranie się pierze,wywar na zupę w garnku.... Ojej,aż tyle rzeczy naraz robie?! :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi