Dorunia Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Siedzę i piję herbatkę...potem jedziemy na działkę :) Cytuj
minia51 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dojrzewam do mycia garów, od wczoraj nie miałam wody, zlewozmywak pełny. Gotowałam dziś na mineralnej niegazowanej wodzie, ech... Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Przeglądam forum i czekam na tatę,przyjedzie po mnie,a mąż po pracy dojedzie...będzie mały grill na kolację :) Cytuj
Basia K Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Rosół się gotuje,przeglądam Forum i gram na FB :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mąż pojechał do pracy na dobę...ja teraz piję kawę i przeglądam forum...później idę na zakupy ciuchowe i spożywcze...trochę się pewnie odźwigam,ale to już normalne jak sama wybiorę się na zakupy to zawsze dużo nakupuję :) Cytuj
basga Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 A ja właśnie robię pierwszą partię syropu z owoców czarnego bzu. Cytuj
figiel Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Gotuję musztardę z pomidorów i zaprawiam ogórki. :blink: ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Miałam strasznego doła,ale już jest lepiej :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Piję kawę i przeglądam forum...zbieram siły,bo dzisiaj mam za zadanie uporządkować ogródek przy domu...zgrabić trawę,bo mąż skosił,ale była już duża i mokra więc kosił bez kosza...na szczęście nie ma tego dużo :) Cytuj
Yerbamarket Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jest dosyc późno, czyli zasypiam przy komputerze. Na głowie słuchawki i najlepsza muzyka pod słoncem czyli polskie lata 80'. Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Piję kawę i przeglądam forum...zaraz zamówię sobie prezent urodzinowy z allegro...potem sprzątanie i zmykam na zakupy :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Wróciłam z zakupów i piję kawę przy komputerze :) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 A ja właśnie piszę listę zakupów i wybieram się do sklepu. Miłego weekendu wszystkim życzę :D Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Wróciliśmy z działki,za jakiś czas kolacja i spacerek po kolacji :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi