Dorota Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Odpoczywam po obiedzie ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Dostałam paprykę i zastanawiam się co z niej zrobić ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Oglądam mecz... wygrywamy :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Wygrywaliśmy przez moment,ale jednak porażka :( Ja teraz piję kawę i zbieram siły,bo znowu mąż do pracy poszedł,a ja nawymyślałam duże zakupy :) Cytuj
figiel Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Piekę rolade z jabłkami do kawy , bo mam majstra. :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 No niestety przegraliśmy, a szkoda... Ja teraz piję kawę i przeglądam nasze forum ;) Cytuj
basga Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Wykorzystałam ostatnie godziny ładnej pogody i nazbierałam już chyba ostatnią partię czarnego bzu na sok. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Mnie dopiero udało się na chwilę usiąść przy kawce...byłam 2 razy na zakupach,zrobiłam obiad,zrobiłam ciasto i zamarynowałam kurczaka w marynacie jogurtowej,potem tylko go wstawię do piekarnika i upiekę...mam dzisiaj gości jeszcze imieninowych :) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 No to wszystkiego najlepszego moja imienniczko :biggrin: Ja piję dużą czarną i przeglądam forum ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Dziękuję bardzo Dorotko i nawzajem :) Ja teraz siedzę przed komputerem i piję herbatkę,czekam aż mąż zamontuje nowy grzejnik w łazience i wtedy posprzątam po montażu :) Cytuj
Basia K Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Najlepszego,Dorotki :) Obrałam ziemniaki do obiadu,rybka "nachodzi" przyprawami,umyłam włosy i przeglądam Forum :) Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Dziękujemy Basiu :D Ja wróciłam z dużych zakupów i teraz układam wszystko na "swoje miejsce" ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi