Dorunia Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Dorotko ja sama nie wiem co to jest...nazwę słyszałam w TV...znalazłam przepis w necie i właśnie jestem w trakcie gotowania tego eintopfu...jak już skończę i posmakuję to napiszę o wrażeniach smakowych :) Cytuj
dobranajesien Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Witam. Jestem tu nowa. Teraz szukam jakiegoś przepisu na ciasto i sałatkę. Jadę w niedzielę na grilla do ew. przyszłych teściów mojej córki i chciałabym błysnąć. Jestem nowa na tym portalu, ale w kuchni od lat:) Przeczytałam przepis na ciasto "styropian". Czy polecacie je? Cytuj
dobranajesien Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Już poczytałam o tym cieście i oczywiście je robię. Znaczy dziś przygotuję "bazę" którą zamrożę, a jutro dopełnię i upiekę! Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Witaj na forum :) z tym ciastem to bardzo dobry wybór, jest łatwe i bardzo smaczne :) A co do sałatki, to może taka z brokułem i słonecznikiem: KLIK Cytuj
Basia K Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Ja wczoraj zrobiłam na kolację sałatkę z wędzonego fileta,znalazłam przepis na Smacznym (ale nie forum) A teraz popijając kawkę szukam przepisu na gofry,bo dawno nie robiłam i muszę sobie odświeżyc. Cytuj
basga Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Nastawiłam chleb do wyrastania i popijam pierwszą kawusię. Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Popijam sobie kawkę i przeglądam forum...wczorajszy eintopf zrobił na mnie ogromne wrażenie smakowe,pozytywne oczywiście...bardzo nam wszystkim smakowała,a tacie najbardziej :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Dzisiaj cały dzień jestem sama w domu więc teraz piję kawę,zaraz będę się ubierała i idę do kościoła...po kościele obiadek sobie przygotuję,a po obiedzie pójdę na spacer :) Cytuj
Basia K Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Ja też z kawką :) Cały dom jeszcze śpi. Byłam już z piesą na spacerze,a teraz przeglądam forum i gram na FB :blush: Cytuj
figiel Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Wróciłam z lasu , nawet trochę grzybów znalazłam :biggrin: ...teraz pije kawe i przeglądam wiadomości . Cytuj
basga Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Byłam w warzywniaku i jak wzmocnię się kawą to lecę jeszcze raz. Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Ja dzisiaj od dziewiątej biegałam po urzędach i jestem padnięta...jeszcze powinnam pójść na zakupy,ale nie wiem czy będzie mi się chciało :)Może jak napiję się dużej czarnej to zbiorę się i pójdę :) Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Doruniu, a zdradzisz nam jak przygotowałaś to danie? :blush: Tę zapiekankę z ryżem robiłam w sobotę - SUPER - każdy zjadł po dwie porcje - tak nam smakowała :) Dziękuję Doruniu :D Za chwilkę będę odgrzewać wczorajszy obiad :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi