Dalovay Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 To niedopuszczalne i wrecz nieprzyzwoitoscia zalatuje , zeby tak objadac sie zapiekanka miesno-kapusciana ;) . O bogowie gdzie zem ja umiar zagubila? A tu jeszcze na pokuszenie aromaty jablkowo-cynamonowe wdzieraja sie w me nozdrza czyniac tym samym uczucie niedosytu. Na wieczor wineczko czerwoniaste sie szykuje. Czy beda chetni na wieczorna lampeczke? Cytuj
basga Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Doruniu-czasem zdarzy mi się pospać ciut dłużej ;) Chętnie załapałabym się na wineczko ale biorąc leki p/zapalne wolę potowarzyszyć Ci wirtualnie ;) U mnie za to zapachy karpatkowe płyną z kuchni,a do kremu dodałam odrobinkę amaretto...mniam.mniam. ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Za chwilkę wybieramy się na wieczór andrzejkowy do moich rodziców ;) A tak w ogóle to miałam dzisiaj pracowity dzień... małe zakupy na targu, robiłyśmy z babcią uszka, a potem skracałyśmy i obszywałyśmy firanki ;) teraz dopiero usiadłam przed komputerem i podczytuje co nowego na forum ;) Cytuj
Dalovay Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Hmm...Dorota ucieka sie bawic a nas nie chce ze soba zabrac ,pa,pa udanej imprezy Basqa ,oj potowarzysz slonce wieczorowa pora przy lampce trunku , a moze jeszcze ktos sie z wieczora przylaczy? Cytuj
Jagodka Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Witajcie, ja chetnie na lampke wina sie przysiade ;) Kompletnie zapomnialam, ze sa dzis andrzejki ;) Zaraz musze skonczyc sprzatanie, bo dzis sie uczylam duzo, wykorzystujac czas, ze moje dziecko bylo na przygotowaniach do I. Komuni Swietej. A u nas to trwa od 10-ej do 16-ej ale tylko raz na 4 tygodnie. Teraz wrocilam z zakupow, wpisalam sobie do nawigacji adres na jutrzejszy turniej mojego synka i wskakuje na odkurzacz........ Potem do Was wpadne.... Cytuj
Dalovay Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Prosiemy ,prosiemy na wieczorne wirtualne party ,do nozek sie milosciwie klaniamy . Moze wrozby i tance beda kto wie . Cytuj
DeLarge Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Andrzejki dopiero za kilka dni ;) Cytuj
Dalovay Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Hmm...ale to tylko wirtualna lampeczka wina ;) . A jak kielonki glebokie beda to i andrzejki mozna przyspieszyc Cytuj
Dalovay Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Prysznic zaliczony , teraz delektuje sie lampeczka winka .Rzadzik kielonkow ustawiony , czy znajdzie sie chetna duszyczka na wirtualny lyczek Urode sobie dopracowuje Cytuj
Klamerka Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Też już jestem po kąpieli i miłym wieczornym leniuchowaniu przy ulubionych gazetach. Teraz Kochanie poszło już spać a ja jeszcze na momencik weszłam na neta, bo przyjaciółka ma się zaraz na gg pojawić. Oczywiście słucham radia ;) i piję, ale tylko mineralną ;) Cytuj
Justyna.K Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 właśnie zjedliśmy rodzinne śniadano (przynajmniej raz w tygodniu) teraz siedzę na smacznym i czytam co nowego. ;) Cytuj
apsik Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 A ja już przygotowałam obiadek,dziś bardzo szybki więc i piernikiem mi to poszło. Mam teraz czas na smacznego i poczytanie książki. Cytuj
Dalovay Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Dziec i malzon szanowny powietrza zlapac poszli.A ja netuje kapke . Kubek kawki i Chmielewska do towarzystwa. Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Siedzę sobie w domeczku i odpoczywam,ale zaraz idę robić kolację dla siebie i rodzinki ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi