figiel Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Konczę dziergać czapkę i mitenki , bo zrobiło się zimno :wacko: Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Przeglądam forum,ale zaraz idę na zakupy...jutro jedziemy z rodzicami do Augustowa do rodziny i chcę kupić im upominki :) Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Przeglądam forum i zastanawiam się co to są mitenki :blink: ale już się dowiedziałam :biggrin: Figielku pochwalisz się jak skończysz? ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Wróciliśmy z działki...spakowałam walizkę na wyjazd i teraz piję herbatkę i przeglądam forum :) Cytuj
figiel Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Skończyłam sadzic maliny , a teraz czytam list od znajomej ;) ,,, Ps. Dorotko nie wiem ,czy jest się czym chwalić :biggrin: ..narazie nie mam wykończonych .Jak będzie gotowe to postaram sie zrobic zdjęcie . . pozdrawiam ! Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Doruniu udanego wyjazdu Wam życzę :) Oj Figielku pewnie, że jest się czym chwalić, widziałam już Twoje inne robótki i jestem pełna podziwu :D Cytuj
basga Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Robię obiad bo na nockę idę do pracy. Cytuj
figiel Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Skończyłam przygotowywac obiad i ciasto na jutro dla majstra :wacko: . Dziękuję Dorotko za miłe słowa .... ja jestem odmiennego zdania :wub: ...narazie robótki posżły w kąt i czekają na wolniejszą chwilę. Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Zaparzyłam sobie herbatkę zieloną i przeglądam forum :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Właśnie wróciłam z zakupów, zmarzłam trochę :neutral: Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Byłam z mamą na spacerku i nazbierałyśmy małą reklamówkę grzybków :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Właśnie niedawno wróciliśmy z mamą i mężem z lasu :)nazbieraliśmy 2 duże reklamówki grzybów...trochę odłożyłam do nafaszerowania kurczaka,a reszta pójdzie do suszarki :)Teraz siedzę i przeglądam forum i inne strony w necie :) Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Umyłam włosy i czekam, aż wyschną ;) Oj Doruniu fajnie macie z tymi grzybkami, ja w tym roku nie widziałam w lesie ani jednego grzybka... to pierwszy taki rok... Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Oj fajnie,fajnie...dużo jest opieniek tych grubych,ale już nie chciało nam się ich ścinać :) Zjadłam śniadanie,piję kawę,zaraz zbieram się na zakupy i na pocztę wysłać męża pismo :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi