Dorota Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 czyli zasmakowały :D Cytuj
basga Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 robię sernik na zimno z brzoskwiniami. Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Po całym dniu roboty i bieganiny wykąpałam się i czekam,aż mąż wróci z pracy i jedziemy na imieniny do mojej siostry :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Przeglądam forum i czekam na taniec z gwiazdami :) Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 W sobotę byłą taka ładna pogoda, więc robiłam porządki w ogródku ;) Doruniu ja też go oglądam :) Teraz siedzę i przeglądam forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Przeglądam forum,ale zaraz zabieram się za sprzątnięcie mieszkania...nie mam wiele roboty,ale zawsze coś się znajdzie :) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Kicham :wacko: i przeglądam forum ;) Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Na zdrowie!!! Ja właśnie skończyłam lepienie pierogów. Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Po kolacji,prysznicu weszłam na chwilę na forum,ale zaraz idę do łóżka spać bo jestem zmęczona :) Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Piję rozgrzewającą herbatkę i przeglądam forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Wróciliśmy z działki i teraz zajadam ciasto i piję kawę Anatolka :) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja właśnie jutro przymierzam się do mycia okien (taka ładna pogoda - trzeba wykorzystać i dokładnie je wyszorować), dzisiaj wybieram się na większe zakupy, właśnie piszę listę, co kupić :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi