basga Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Właśnie skończyłam babranie w ziemi i trochę poklikam ;) Cytuj
walentyna Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 dzisiaj wolne to odpoczywam , już po kolacji , na chwilke do kompa się dostałam to sobie poklikam , zaraz idę ogladać "Taniec z gwiazdami " finał , (choć wcześniejszych nie oglądałam).niestety co drugą niedziele pracuję . Cytuj
Dalovay Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Chyba mnie gdzies przewialo , ucho mi boli ze dotknac nie moge :evil: . Dzis jakos luzniej , kawe pije i probuje ogarnac swiat. Cytuj
wiola344 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Popijam kawe, puszczam dymka i czytam co tu się dzieje ciekawego i zaraz trzeba brac się za obiadek :evil: Cytuj
Dalovay Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Wiolu , a co pysznego planujesz na dzis ? Cytuj
wiola344 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 mam przyszykowaną karkóweczkę i narazie zastanawiam się co z nij zrobic,ale prawdopodobie bedzie w sosie Cytuj
basga Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 A ja właśnie wróciłam z córką z przychodni,bo od środy ma 38.5* i nic jej nie spada. Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Ja mam już wszystko porobione i siedzę przed komputerem i popijam kawkę :evil: Basiu życzę córce szybkiego powrotu do zdrowia ;-) Cytuj
basga Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Dzięki Doruniu...teraz siedzę i robię kolejny szal,tym razem lawendowo-miętowy,bo kupiłam taką mięciutką włóczkę a dzięki Kofikowi nauczyłam się ściegu angielskiego-super efekt puszystości!Polecam! :evil: Cytuj
Dalovay Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Netuje , herbatkuje . Wklepalam fotke do pierniczkow . Paletam sie po necie Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Wzięłam prysznic...wyoglądałam wszystko w tv i usiadłam do kompa z herbatką,bo mąż ma dzisiaj nockę,więc siedzę sama :evil: Skanuję komputer,bo chyba jakieś cholerstwo mi się dostało,ale mam nadzieję,że nie groźne i poradzę sobie z usunięciem ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Już jestem po śniadanku i popijam kawkę przed kompem...relaksuję się przed pracą :evil: Cytuj
figiel Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Przzygotowałam obiad ,posprzatałam ,a teraz rozrobiłam drożdżówkę....rośnie w ciepełku. Pora na kawkę :evil: Cytuj
basga Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Właśnie z futerkowego kołnierza od kurtki uszyłam sobie czapkę :evil: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi