Dorunia Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Wróciłam ze spaceru z mężem i usiadłam do komputera...troszkę e-maili się nazbierało i muszę odpisać :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zjadłam obiad i przy kawce przeglądam forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Szykuję się na wyjście do przyjaciół na obiad :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Oglądam "Władcę pierścienia" :) Cytuj
figiel Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Przygotowuję sie na koledę :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Byliśmy na działce poracować przy wycince drzew i teraz odpoczywam przy komputerze :) Cytuj
minia51 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wróciłam ze szpitala od męża, leży biedny po wypadku w pracy. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 O jejku to przykre miniu...mam nadzieje,że to nic poważnego...szybkiego powrotu dla męża życzę :) Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 oj poważne, wieloodłamowe złamanie obu kości podudzia i to w fatalnym miejscu, parę cm pod kolanem, jutro prawdopodobnie operacja. Oglądałam zdjęcie tuż po wypadku, wczoraj po poł miał znów robione (nogę próbowano lekko nastawić) Zobaczę dziś jak to wygląda. Znam się trochę bo kilka lat pracowałam na chirurgii a potem na sali operacyjnej. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Współczuję mężowi Twojemu...nacierpi się teraz i przed nim wiele tygodni leżenia i rechabilitacji. Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Współczuję mężowi Twojemu...nacierpi się teraz i przed nim wiele tygodni leżenia i rechabilitacji. dzięki Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojej :sad: Miniu współczuję Twojemu mężowi... szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Przeglądam forum,ale zaraz idę na zakupy...jutro mam w planie bigos i dzisiaj kupię część produktów :) Cytuj
minia51 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojej :sad: Miniu współczuję Twojemu mężowi... szybkiego powrotu do zdrowia życzę. dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi