czerusia Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Wykorzystuje wolny dzień w pracy na porządki domowe, popołudniu jadę z wizyta do mamy :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Właśnie wróciłam od lekarza i piję herbatkę z cytryną :) Cytuj
figiel Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Byłam na szczepieniu z psem .Teraz jest jakiś apatyczny ,może przez te szczepionki :( Cytuj
figiel Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dodaję obiecane zdjecie pieska .Imię jeszcze niewybrane :?: Cytuj
Krzakowa Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Śliczny psiak :) ja aktualnie uczę się do sesji ;( Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dorotko śliczny piesek tfu tfu :) Byłam na zakupach,posprzątałam mieszkanie i teraz przeglądam forum i myślę co dobrego zrobić na kolację,bo obiad już wymyślony :) Cytuj
figiel Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dziękuję ! Wczoraj byłam z nim na szczepieniu ,a dzisiaj jadę znowu do weterynarza ,bo piesek rozchorował sie chyba :(:( ..Teraz robię obiad , potem do pana doktora :( Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 O jejciu :( oby było wszystko dobrze Figielku, ale jest naprawdę super, też bym takiego chciała mieć, ja kocham pieski! :D Cytuj
figiel Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Z pieskiem juz poprawa . Dostał wczoraj 3 zastrzyki i dzisiaj znowu jeden po południu .Wraca do zdrowia ,zaczał jeść i pić , nie odstępuje mnie na krok :):) Takiego pieska szukalismy dość długo ,a jak sie trafił to zaczęło się od wizyt u Pana Doktora :(...mam nadzieję ,ze już teraz wszystko zmierza ku lepszemu. Teraz sprzątam . Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Rano byłam na zakupach,zapomniałam kupić chlebka i zaraz wybieram się do piekarni :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Puszczałam przelewy i teraz przeglądam forum :) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zajadam smaczne ciasto i przeglądam forum :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Rozgrzewam się,bo byłam na spacerku :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi