Dorunia Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Nałowiliśmy dość sporo pstrągów i nasmażyliśmy na kolację...najadłam się jak przysłowiowy bąk...wcześniej jadłam pstrągi tylko w knajpkach,ale jak dzisiaj wyłowiłam sama to stwierdzam,że tamte to nie mają porównania :) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Czyli łowy były udane, ale mi smaku narobiłaś Doruniu :) Próbuję zebrać myśli po tym weekendzie.... Cytuj
minia51 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Przepierki, bo będę suszyć na balkonie, na słoneczku. Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Szukam przepisu na szybkie ciasto :blush: Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Wstawiłam bigos w szybkowarze i czekam aż się ugotuje :) Cytuj
figiel Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Wróciłam z banku .Teraz robię obiad . Cytuj
asienka19873 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 jestem w trakcie robienia ciasta na jutrzejszy Dzien Kobiet :) czekam az mi sie galaretka zsiadzie :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Wróciłam z joggingu i zaraz idę pod prysznic :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi