Klamerka Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 W radiu Trójka, ogony właśnie pałaszują swoje jedzonko, Małż czyta gazetę a ja na chwilkę zasiadłam do kompa ;-) Czyli nic szczególnego :evil: Cytuj
figiel Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Basiu ,bardzo dziękuję za podpowiedż ,co do wzoru angielskiego.A strona z wzorami jest super .Szkoda ,że nie widziałam wcześniej tych wzorów ,bo zawsze mam dylemat ,jaki wybrac. Narazie muszę skończyć sweterek ,a potem zacznę próbować angielski :evil: . Cytuj
kofik Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 No Basiu widzę, ze świetnie Ci wychodzi ten scieg angielski. Moj szaliczek niebieski poszedł do prucia bo był za szeroki, ale za to juz kończę szaliczek dla ćóreczki i robię z podobnej włóczki tylko ciemniejszej. Jutro wkleję fotki. A ja padam z nóg ale nie mogę się oderwać od komputera a zwłaszcza od smacznego...jeszcze chwilkę posiedzę Cytuj
Dalovay Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Wyprysznicowalam sie i rozsiadlam sie z kubkiem herbaty przed kompem. Pytanie mam , a mianowicie czy ktos ma zalozone chomiki .Ja namietnie zbieram e-booki . Moze ktos by uzyczylby mi dostep ? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 daovay niestety nie mam. ja w tej chwili popijam kawkę i przeglądam smacznego. musiałabym umyć okna tylko strasznie zimno jest jeszcze się zastanowię. Może jak mała pójdzie spać/ :evil: Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Siedzę i popijam kawkę...mąż jest w pracy do wieczora...dzisiaj mam malutko pracy zaplanowane więc posiedzę sobie w necie i odpocznę sobie :evil: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 a ja dzisiaj mam nieplanowaną przerwę w pracy z przyczyn ode mnie niezależnych i siedze w necie - wcale z tego powodu nie cierpię - i tak staram sie zaglądać a dzisiaj to po prostu nie mam wyrzutów sumienia i tak sobie czytam, czytam, czytam, pisze, pisze itd Cytuj
Kasiulek Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 A ja mam plan sprzątnąć dom- znowu... Kiedy to się skończy... Łukasz tylko chodzi i rozwala (zupełnie jak małe dziecko) a ja chodzę i sprzątam... Poza tym mam ochotę na herbate... idę. Ale najpierw :evil: poczytam posty ;-) Cytuj
basga Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 A ja robię się na blond :evil: a córce zrobiłam masę solną,niech się zajmie czymś innym niż tv i komputer bo jest chora i siedzi w domu.Jak wypiję kawkę to idę dalej dziergać ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Basiu koniecznie pokaż nam się jak już będziesz blondynką :evil: Ja właśnie wróciłam z zakupów...byłam pieszo,bo taka ładna pogoda,że grzech byłoby wsadzać tyłek do auta i jechać,tym bardziej że do wieczora jestem sama w domu ;-) Cytuj
basga Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Nie tak szybko będę blond,bo to stopniowa dekoloryzacja :P Ostatnio byłam blond 10 lat temu,potem rudości i teraz znów mnie naszło :P Cytuj
apsik Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja mam dziś pracowity dzień,od rana miałam trochę pracy w gospodarstwie,póżniej wzięłam się za pierniczki,byłam na zakupach i u krawcowej,przyjechałam zrobiłam szybki obiadek i idę przesadzać kaktusy[bo dziś dostałam dwa nowe] i muszę wsadzić te od Agnieszki - kofika bo puściły korzonki.A w planach mam jeszcze małą reczną przepierkę i jak zwykle o godzinie 17 oprzątanie zwierząt i dojenie krów. Tak ,że już zmykam, Basiu też chcę zobaczyć Twoją fryzurę i napisz czym robiłaś. Cytuj
elzunia10 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 siedze przed komputerem i staram się nie myśleć o ciąży jest zagrożona istrasznie się boje może jak znajde coś ciekawego to na chwile zapomne :P Cytuj
elzunia10 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 chciałam z kimś pogadać ale niestety pustka,pa do jutra :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi