Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Basiu ,bardzo dziękuję za podpowiedż ,co do wzoru angielskiego.A strona z wzorami jest super .Szkoda ,że nie widziałam wcześniej tych wzorów ,bo zawsze mam dylemat ,jaki wybrac. Narazie muszę skończyć sweterek ,a potem zacznę próbować angielski :evil: .

Opublikowano

No Basiu widzę, ze świetnie Ci wychodzi ten scieg angielski. Moj szaliczek niebieski poszedł do prucia bo był za szeroki, ale za to juz kończę szaliczek dla ćóreczki i robię z podobnej włóczki tylko ciemniejszej. Jutro wkleję fotki. A ja padam z nóg ale nie mogę się oderwać od komputera a zwłaszcza od smacznego...jeszcze chwilkę posiedzę

Opublikowano

Wyprysznicowalam sie i rozsiadlam sie z kubkiem herbaty przed kompem. Pytanie mam , a mianowicie czy ktos ma zalozone chomiki .Ja namietnie zbieram e-booki . Moze ktos by uzyczylby mi dostep ?

Opublikowano

daovay niestety nie mam. ja w tej chwili popijam kawkę i przeglądam smacznego. musiałabym umyć okna tylko strasznie zimno jest jeszcze się zastanowię. Może jak mała pójdzie spać/ :evil:

Opublikowano

a ja dzisiaj mam nieplanowaną przerwę w pracy z przyczyn ode mnie niezależnych i siedze w necie - wcale z tego powodu nie cierpię - i tak staram sie zaglądać a dzisiaj to po prostu nie mam wyrzutów sumienia i tak sobie czytam, czytam, czytam, pisze, pisze itd

Opublikowano

A ja mam plan sprzątnąć dom- znowu... Kiedy to się skończy... Łukasz tylko chodzi i rozwala (zupełnie jak małe dziecko) a ja chodzę i sprzątam... Poza tym mam ochotę na herbate... idę. Ale najpierw :evil: poczytam posty ;-)

Opublikowano

A ja robię się na blond :evil: a córce zrobiłam masę solną,niech się zajmie czymś innym niż tv i komputer bo jest chora i siedzi w domu.Jak wypiję kawkę to idę dalej dziergać ;-)

Opublikowano

Basiu koniecznie pokaż nam się jak już będziesz blondynką :evil: Ja właśnie wróciłam z zakupów...byłam pieszo,bo taka ładna pogoda,że grzech byłoby wsadzać tyłek do auta i jechać,tym bardziej że do wieczora jestem sama w domu ;-)

Opublikowano

Nie tak szybko będę blond,bo to stopniowa dekoloryzacja :P Ostatnio byłam blond 10 lat temu,potem rudości i teraz znów mnie naszło :P

Opublikowano

Ja mam dziś pracowity dzień,od rana miałam trochę pracy w gospodarstwie,póżniej wzięłam się za pierniczki,byłam na zakupach i u krawcowej,przyjechałam zrobiłam szybki obiadek i idę przesadzać kaktusy[bo dziś dostałam dwa nowe] i muszę wsadzić te od Agnieszki - kofika bo puściły korzonki.A w planach mam jeszcze małą reczną przepierkę i jak zwykle o godzinie 17 oprzątanie zwierząt i dojenie krów. Tak ,że już zmykam, Basiu też chcę zobaczyć Twoją fryzurę i napisz czym robiłaś.