minia51 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Wróciłam z grilla. były ziemniaczki z koperkiem z przepisu Doroty. Pychotka!!! Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 :D Cieszę się Miniu, że Wam smakowały :) My też dzisiaj grillowaliśmy - były kiełbaski, kaszanka i camembert, a wcześniej przesadzałam kwiatki, pietruszkę i szczypiorek z kuchennego parapetu do ogródka ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Wyprawiłam męża do pracy na dobę...umyłam sobie włosy i teraz zanim zacznę szykować się do kościoła szukam co sobie zrobić na obiadek :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Układam do szafek wyprasowane rzeczy ;) Cytuj
figiel Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Wróciłam z warzywnika i teraz przeglądam forum Cytuj
basga Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 robię pranie,potem fryzjer,zakupy,obiad. Cytuj
figiel Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Ja nakupiłam dzisiaj kwiatów i rozsad warzyw , teraz muszę sie zebrać i to wszystko posadzić :wacko: Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 :grin: O! Fajnie 🙂 Figielku jak będziesz miała chwilkę to napisz lub pstryknij fotki Twoich kwiatów, jestem ciekawa co fajnego kupiłaś :mrgreen: ja też się wybieram na kwiatowe zakupy w najbliższych dniach, wczoraj pikowałam astry i jeszcze coś - tylko teraz nie pamiętam co to było... :wacko: tyle tych kwiatów ostatnio... :blush: Ja pasteryzuję szczaw... Cytuj
Dorunia Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Wróciliśmy z tatą z kliniki,teraz odpoczywam przeglądam forum i szukam przepisu na ciasto z truskawkami :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Byłam w przychodni,ale nie dostałam się dzisiaj do lekarza więc zarejestrowałam się na poniedziałek :)Sprzątam,piorę i czekam na męża aż wróci ze szkolenia i jedziemy po prezent dla mamy,a potem na działkę :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi