Dorunia Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Miniu przykre jest to co Cię spotkało,ale musisz być dobrej myśli i my wszyscy też będziemy trzymać za Ciebie kciuki,żeby to nie było nic groźnego...głowa do góry :) Ja wysyłam przelewy przez internet...dwa nawet z opóźnieniem 2 dniowym,ale chyba nic nie będzie z tego powodu :) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Miniu ja też będę trzymała kciuki, żeby wszystko było dobrze, trzeba wierzyć, Miniu jestem z Tobą! 🙂 Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Byłam pielić ogródek...wróciłam i szybko pod prysznic musiałam wskoczyć,bo się zakurzyłam odrobinę haha...oglądnęłam film i teraz przeglądam forum :) Cytuj
figiel Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 U mnie ciąg dalszy z czereśniami ....jeszcze troszkę zostało na jutro -chyba do drylowania . . Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Skończyłam robić szybkie gołąbki,obrałam ziemniaczki na obiad i teraz czekam,aż mąż wstanie po dobie w pracy :) Cytuj
figiel Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zerwaliśmy resztę czereśni z wierzchołków , są ciemne i słodkie ...-chyba połowę zjemy zanim trafią do słojów :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Po obiedzie posprzątałam i teraz odpoczynek . Cytuj
figiel Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Robię porządki w części kwiatowej . Kupiłam niski płotek-obrzeże ,żeby pies nie wskakiwał na kwiaty.....coś mi się jednak zdaje ,że i to sforsuje :mrgreen: Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 oklejamy z synem meble kuchenne Cytuj
figiel Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 U mnie sobotnie euro-porządki :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi