Dorunia Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Robiłam pranie,a teraz sprzątanie mieszkania mnie jeszcze czeka :) Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Myłam schody, zrobiłam sałatkę do grilla i teraz będę jeszcze robić dip do kiełbasek Cytuj
basga Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 wróciłam z pracy,kolacja i meczyk. Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja też właśnie przygotowuję jedzonko, siadamy i kibicujemy :D Polska gola!! :D Cytuj
figiel Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Piwo się chłodzi , szaszłyki pieką :laugh: ... Trzymamy mocno kciuki za biało-czerwonych !!!!! Cytuj
minia51 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Taaaaaaa, mecze oglądać każden jeden może, a robić ni ma komu. Cóż i ja oglądam i trzymam kciuki. Wierzę, że nam się uda, musi się udać!!!!!!!!! :biggrin: :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Oglądam mecz Dania -Niemcy- teraz 1-1 ... ..i jednym okiem zerkam na Portugalia-Hiszpania . Cytuj
basga Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 robię pranie,potem zakupy,obiad i na nockę do pracy. Cytuj
minia51 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Basiu, nie wiem gdzie pracujesz, ale ja kochałam nocne dyżury. Pracowałam w służbie zdrowia, często zamieniałam się na dyżury nocne. Po pamiętnym wybuchu rafinerii w Czechowicach byłam oddelegowana do Bielska Białej i tam non stop przez 38 dni (?) pracowałam na noc. Fakt, do dziś wystarcza mi 4 godziny spania w nocy. Starość nie radość. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
basga Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ha...ja pracuję w monopolowym :mrgreen: na 12 godzinnych zmianach i na nocy to tylko filmy oglądam ,czytam książki i..nudzę się strasznie a w pracy to lubię jak się coś dzieje.Spać to nawet nie próbuję bo...mogłabym się nie obudzić do końca zmiany. :biggrin: Cytuj
minia51 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 I ja lubiłam jak się coś działo, dlatego pracowałam na chirurgii a potem na sali operacyjnej i wypadkowej, tam zawsze był ruch. Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ugotowałam mięso na farsz do pierogów i czekam aż ostygnie,dokończę go i będę lepiła pierożki :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi