minia51 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 kurcze, mieszkali prawie w centrum, w kilku piętrowej kamienicy i tak potrafili sąsiadów omamić, że ci od 2 lat nie zauważyli braku dziecka? Nie rozpoznali na zdjęciu? przecież oryginał prawie nie różnił się od zdjęcia komputerowego! A pięcioro dzieci tej Beaty z pierwszego małżeństwa też nie poznało przyrodniego brata? coś tu jest "szyte grubymi nićmi" Cytuj
figiel Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Szydełkuję , bo dzisiaj jesienna pogoda i nie mozna nic robić na dworze ;) Cytuj
minia51 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zabieram się za robienie dżemu z truskawek. Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Idę do banku po wtórniki przelewów i na jakieś zakupy ciuchowe :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Moja mama też dzisiaj była na grzybkach...znalazła kilka koźlaczków w lasku i kilka gąsek u nas na działce...jutro idzie z samego rańca,żeby nikt jej nie wyprzedził :) Cytuj
figiel Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Szydełkuję :) Jednak pogoda nie sprzyja grzybkom , za zimno . Ja znalazłam prawdziwki i kurki . Te ostatnie to już wczesniej rosły .Ale gąsek nie widac u nas . Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Przeglądam forum i informacje i internecie...czekam na męża kiedy wróci z pracy to pojedziemy na zakupy i na działkę dalej stawiać ogrodzenie...już większość mamy,a dzisiaj słupki do bramy będą cementowane(brama już gotowa jest prawie i furtka również) :) Cytuj
figiel Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wyskoczyłam do lasu ;).. znalazłam 5 ładnych prawdziwków -zdrowych !!!! i kilka kurek . Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ja dzisiaj też byłam z mamą w lasku i znalazłyśmy kilka koźlaczków i trochę kurek :) Teraz wróciliśmy z mężem do domu,bo idzie na 15,00 do pracy :) Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 U nas grzybków jeszcze nie ma, ale za to jest duuuużo jagód, ostatnio sąsiadka była i nazbierała dużo ładnych, pięknych jagód - pycha były ;) Cytuj
figiel Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nie sprawdzałam jeszcze czy sa jagody , bo mam spory kawałek i sama nie jadę .Ale z chęcią bym coś nazbierała -jak będzie czas :angry: ... Rano byłam na zakupach , potem obiad i teraz robię dżem trusk-agr. Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wyprawiłam męża do pracy,byłam wypielić ogródek,a teraz idę na zakupy...może coś dla siebie wypatrzę,bo ostatnio nic ciekawego nie wpadło mi w oko :) Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mam jagody i zastanawiam się nad ciastem... jakie z robić z tymi owocami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi