Dorunia Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 My wczoraj byliśmy na łowisku pstrągów...złowiliśmy sobie 24 sztuki i 50 sztuk dla kilku znajomych,a w drodze powrotnej z auta zauważyłam grzybka...jak wysiadłam to okazało się,że są jeszcze 2 czerwone łepki...kawałek dalej mąż się zatrzymał i nazbieraliśmy około 3 litrów jagód...wycieczka udana i jedzenia nawieźliśmy sporo :) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Ooo... to rzeczywiście wycieczka udana i tyle świeżych pyszności... mniam :) Ja zmywam po obiedzie ;) Cytuj
figiel Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja muszę wyjść jeszcze z pieskiem , który jest u mnie na "przechowaniu" :angry: Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Jesteśmy na działce...czekamy aż włączą prąd i będziemy robić nowy stół ogrodowy,bo stary już się zużył :) Cytuj
figiel Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Wróciłam z lasu . 2 prawdziwki i kilka kurek -efekt ponad godzinnego "łażenia" po lesie Cytuj
minia51 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Wstawiam obiad, a zaraz będę smażyć naleśniki Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Skończyłam robić pierogi,posprzątałam i teraz odpoczywam :) Cytuj
figiel Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Po obiadku .Posprzatane , teraz odpoczywam .Za chwilę z psami na spacer , z każdym osobno ,bo nie dam rady z dwoma naraz :( Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Wróciliśmy z pikniku zbożowego i odpisuję na e-maile,a w międzyczasie przeglądam co słychać na świecie :) Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Zjadłam śniadanie i przeglądam forum Cytuj
minia51 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 przeglądam forum, odkurzam i będę szykować się na wizytę u onkologa w Gliwicach. Paniczny strach!!! Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 MIniu trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi