Justyna.K Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 choinka cienie sypkie czy w kremie? Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Cienie sypkie :evil: Dywan duży,czy mały dywanik w pokoju? Cytuj
Klamerka Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie lubię wielkich dywanów... Brrrrr... Zdecydowanie wybieram jakiś mały, nierażący, i najlepiej w ogóle do siebie nie podobny dywanik :evil: Makaron czy ryż? Cytuj
Katarzyna Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Ryż i na słodko ze śmietaną i do chińszczyzny ;-) kubek czy szklanka :evil: Cytuj
Klamerka Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Hm... Kubek najlepszy do ciepłych i gęstych napojów. Do wody, soków, itp, to tylko szklanki. Ale wybieram kubek, bo praktyczniejszy :evil: "Czekolada" czy "Amelia"? Cytuj
Dalovay Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Raczej "Czekolada" i tylko w postaci ksiazki,bo film srednio mi sie podobal Wystroj wnetrza domu- tradycyjny z masa bibelotow czy raczej nowoczesny minimalizm Cytuj
Klamerka Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Wybieram eklektyzm! :evil: Czerwone czy czarne? PS: Daovay, to niezły paradoks ;-) Bardziej spodobała Ci się książka napisana na podstawie filmu, niż sam film :D A ja przyznam szczerze, że film uwielbiam. Widziałam go już kilkanaście razy a nadal się mi podoba. Ale jak gra Juliette Binoche i Johnny Deep to trudno, żeby się mi nie spodobało :razz: Cytuj
minia51 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 czerwone zupa grzybowa czy barszczyk czerwony? (na wigilię) Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Barszczyk czerwony :evil: Kozaczki krótkie,czy długie? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 długie (nawet sobie sprawiłam w tym roku na zimę) geografia czy historia????????? Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Historia :evil: Płaszcz długi,czy krótki płaszczyk? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 krótki: kwiatki żywe czy sztuczne????????? Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Żywe,chociaż teraz sztuczne też są ładne. Wolisz jak pada deszcz,czy śnieg? Cytuj
zuziorek Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 puszysty śnieżek wizyta u dentysty czy seria zastrzyków? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi