Kamisa_Ahmed Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Chciałam się serdecznie przywitać. Forum znalazłam zupełnie przez przypadek podczas poszukiwania przepisu na gołąbki. Mam 19 lat i aż wstyd się przyznać - kiepsko gotuję. Postanowiłam opanować tę sztukę, ponieważ kiedyś chcę wyjść za mąż, urodzić dzieci, a rodzina oczywiście coś jeść musi, zatem pasowałoby się nauczyć przygotowywać przeróżne potrawy. Chcę opanować w szczególności Nasze polskie dania, później dopiero zajmę się kulinariami w nieco szerszym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam i mam nadzieję, że miło będę z Wami spędzać czas. :roll: Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam Ciebie Kamiso Ahmed na forum wśród nas...z nami na pewno nauczysz się gotować i piec smaczniutkie potrawy i ciasta...w razie jakichkolwiek wątpliwości pytaj,a na pewno uzyskasz odpowiedź na nurtujące Ciebie pytania :roll: Pozdrawiam :grin: Cytuj
basga Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witaj,witaj,na pewno tutaj nauczysz się wielu wspaniałych rzeczy! Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witaj Kamiso_Ahmed na naszym forum. Z naszymi przepisami na pewno wiele się nauczysz. Powodzenia :roll: Cytuj
minia51 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witaj Kamiso-Ahmed. Tu nauczysz się i gotować i piec wspaniałe ciasta. Cytuj
ina12 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam Ciebie Kamiso- Ahmed, przekonasz się jak szybko nauczysz się z wspólnie z nami przyrządzać potrawy i piec , a że narazie Tobie kiepsko idzie to nie jest żaden wstyd. Ja w tym wieku też od razu wszystkiego nie potrafiłam zrobić. Pozdrawiam Cytuj
Kamisa_Ahmed Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Dziękuję kochane za miłe powitanie. ;) Będę pytać i próbować. Kiedyś pewnie wyjdzie mi idealnie jakaś potrawa. ;) Cytuj
wiola344 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 ;) Witaj Kamiso na naszym wspaniałym forum ;) Cytuj
Wiolka Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Kamiso witaj wśród nas ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Witaj wśród nas ;) Cytuj
nina42 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam Cię Kamisa! bardzo serdecznie i życze samych udanych wypieków i nie tylko..........pozdrawiam ;) Cytuj
ela52 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam Cie Kamiso na naszym smacznym forum. Napewno znajdziesz tutaj cos dla siebie. Pozdrawiam Cieplutko ;) ;) ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi