Klamerka Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Pewnie już wszyscy to widzieli ;) Z racji tego, że my od rana mamy dziś głupawkę na Achmeda, wklejam gdyby ktoś jeszcze chciał sobie poprawić humor. My za każdym razem mamy niezły ubaw! ;) Achmed - Martwy terrorysta Cytuj
Asieńka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hehehehe uwielbiam go. Cytuj
lamie Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Faktycznie ten facet jest niesamowity!! Ja popłakałam się ze śmiechu 😁 Cytuj
Asieńka Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Facet jest the best, świetny jest też z tą różową małpą hihi. Cytuj
czerusia Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 ...Witam!! ijee.. Ahmed jest najlepszy.. uwielbiam ten kabaret.. kto nie widział polecam:) ...Angelika... Cytuj
czerusia Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 a widzieliście wersje świąteczną :( ?? Też bardzo fajna.. polecam https://pl.youtube.com/watch?v=A0yJELTCNyI&...feature=related Cytuj
Iwona01 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Fajne :D Takiego kościotrupka ma moja córka w pokoju. Tylko ma sympatyczniejszy wyraz twarzy, ups... kości twarzoczaszki :D Cytuj
Mortez_82 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Widzieć widziałem, ale oglądać mogę non stop. Oglądaliście innego jego programy? Też świetne (zwłaszcza fioletowy pluszak) ;] Cytuj
dwukropek Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Oglądaliście innego jego programy? Też świetne (zwłaszcza fioletowy pluszak) ;] Ahmed może być, ale dla mnie króluje Peanut (właśnie ten fioletowy pluszak). Jest boski. uwielbiam też Waltera. Taki humor mi odpowiada. Ahmed zajmuje u mnie 3 miejsce, ale mieści się na podium :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi