AnnaK Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 20 dkg białego sera 1/2 szklanki mleka 2 jajka 10 dkg maki pszennej 2 łyżki płaskie cukru 1 cukier waniliowy Ser,mleko,żółtka,mąkę i cukry zmiksować.Białka ubić ze szczyptą soli i wymieszać z masą.Smażyć na oleju na złoty kolor.Podawać ciepłe z konfiturą wiśniową. Cytuj
88kasia88 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 mam pytanie, czy biały ser ma być tłusty czy półtłusty czy bez znaczenia?? :arrow: wybacz za banalne pytanie, ale dopiero rozpoczynam karierę kulinarną we własnym domku :arrow: Cytuj
AnnaK Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja robię z półtłustego,ale może być i tłusty.Pozdrawiam i życzę sukcesów w kuchni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.