Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20 dkg białego sera 1/2 szklanki mleka 2 jajka 10 dkg maki pszennej 2 łyżki płaskie cukru 1 cukier waniliowy Ser,mleko,żółtka,mąkę i cukry zmiksować.Białka ubić ze szczyptą soli i wymieszać z masą.Smażyć na oleju na złoty kolor.Podawać ciepłe z konfiturą wiśniową.

  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

mam pytanie, czy biały ser ma być tłusty czy półtłusty czy bez znaczenia?? :arrow: wybacz za banalne pytanie, ale dopiero rozpoczynam karierę kulinarną we własnym domku :arrow:

Opublikowano

Ja robię z półtłustego,ale może być i tłusty.Pozdrawiam i życzę sukcesów w kuchni.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.