Gość babelb Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Mam zamiar zorganizować imprezę Sylwestrową w domku, na ok. 30 osób i szukam ciekawych przepisów. Proszę o pomoc Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Na słodko polecam: sylwestrowe orzeszki i sylwestrowe pączuszki :P Cytuj
ase1 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Różnego rodzaju przekąski....takie na jeden-dwa gryzki :P Ja kupowałem zawsze....śledzie marynowane i....raz robię w oleju z cebulką....raz koreczki śledziowe....raz sałatki warzywne ze śledziami podane na liściach cykorii / krakersach. Pozdrawiam Cytuj
niuniaczek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja zawsze robie przeróżne koreczki. Jak sami jesteśmy to wieczorkiem jemy pizzę własnego wyrobu. Wczesniej pieczemy też ciasteczka. Jak mam gości to robię pstrąga w piekarniku (kilka) w folii aluminiowej z masełkiem i cytryną. Obowiazkowo sałatkę śledziową. pozdrawiam Cytuj
avva3 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 witam!!!!! ja polecam sałatkę gyros--szybka w przygotowaniu i pyszna :-) Cytuj
agadab Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 na imprezach gyros zawsze ma powodzenie ale równie dobra jest sałatka grecka mam też swojego czarnego konia, tzn serowa roladę ze szpinakiem (to taka przystawka na zimno) jak zechcesz to podam przepis :-) . pozdrawiam Cytuj
vinonka Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja bym poprosiła o przepis na serową roladę ze szpinakiem. Co prawda na Sylwka już jej pewnie nie zrobię ale przecież mogę później;) Pozdrawiam cieplutko;) Cytuj
Armenika Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja polecam zawijasy z tortilli np: - szynka, żółty ser, sałata lodowa i kremowy serek, - szpinak z fetą, - pasta z łososia Można dodać do nich co tylko się chce. Zawijamy, proimu na paski ok. 2 cm i podajemy s dipami i sosami np. czosnkowym :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi