AnnaK Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Spadł śnieg i zrobiło się zimno, więc wyciągnęłam z szafy moje golfy, które noszę zamiast szalika. W szyję ciepło, a uszy i brodę można też schować. Takie szyjogrzeje są dla mnie niezastąpione. Pozdrawiam :biggrin: Cytuj
Marcin Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Temat oryginalny usunąłem z archiwum (on nie został zamknięty tylko przeniesiony do forumowego "archiwum" ze względu na brak wypowiedzi w nim). Obecnie "uruchomiłem" go znowu. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Fajny pomysł Aniu, teraz w długie zimowe wieczory można sobie pozwolić na takie robótki 🙂 Dziewczyny ja Wam będę kibicować i podziwiać Wasze prace, bo przyznam się bez bicia, że ja tak nie potrafię... ale nie mówię nie, może kiedyś mi się uda zmobilizować i pójdę w Wasze ślady, bo nie ukrywam, że te prace mi się podobają i jakoś mnie do nich ciągnie - ten temat wtedy będzie dla mnie super ściągawką :happy: Mogę się tylko pochwalić, że wyszyłam kiedyś obrazek z pieskiem i na tym koniec (a chyba się nim już na forum chwaliłam :wink:), kolejne są kupione i czekają do wyszycia, nie wiem może kiedyś, kiedyś do nich wrócę ;) Aniu Twoje golfy są rewelacyjne, fajny pomysł i fajnie je nazwałaś, super :biggrin: Cytuj
figiel Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Cieszę się ,że temat nie został zamknięty...ale chyba skrócony ;)... Skończyły sie grzyby i wekowanie , nastają długie jesienne wieczory , więc szydła i druty znowu pójda w ruch :) pozdrawiam dziergających !!! Cytuj
basga Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Super. Widzę,ze pousuwałam fotki swoich rękoczynów więc pozwolę je znowu dodać. I tak:bluzeczka robiona od góry,tunika robiona wzdłuż,resztkowe skarpetki,cieniutki szal,tunika i bluzeczka z tasiemkowej włóczki. Cytuj
figiel Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Pamiętam te rekodzieła .Był nawet schemat szalika :) Pewnie nadal sporo dziergasz :) Cytuj
basga Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 dziergam praktycznie w każdej wolnej chwili tylko fotek nie robię. ;-) Często też pruję po jednym założeniu i robię inaczej bo przestaje mi się podobać i tak to się kreci. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Piękne Basiu! :D Cytuj
AnnaK Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Zrobiłam mojej córci tę ''pajęczynkę'' już bardzo dawno temu, nosi ją do dziś na bluzeczki. Jest bardzo luźna i cienka. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 WoW! Super Aniu, fajny wzór :grin: Cytuj
figiel Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Super ta pajęczynka :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Bezrękawnik dla córci. Cytuj
Libercio Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Wygląda jak ze sklepu - ja jedyną styczność z wełną miałam przy robieniu wazonu [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
AnnaK Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Libercio, łap za druty lub szydełko. Pierwszy kontakt z wełną masz nawiązany. Wazonik pomysłowy i ładny. Zaczęłam nową robótkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi