Dorota Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Aniu piękne to, ciekawy wzór, ciekawe co to będzie ;) Wazon super, piękne kolory, fajna jesienna dekoracja 🙂 Cytuj
Libercio Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Dziękuję Wam dziewczyny:) Już miałam styczność ze szydełkowaniem, ale niestety nic z tego mi nie wyszło - mam za mało czasu, a na takie arcydzieła potrzeba go wiele - natomiast moja mama szydełkuje i to codziennie. [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
AnnaK Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Dorotko to będzie tunika dla mojej córki. Cytuj
AnnaK Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Krótki i luźny bezrękawnik. Robiłam go chyba 2 lata temu. Cytuj
basga Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 jak równiutko wydziergany! Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Aniu prześliczny jest i w bardzo ładnym kolorze :biggrin: Super! Cytuj
AnnaK Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Odłożyłam chwilowo druty i "ubieram" bombki. Narazie robię czerwone, ale szafirowe już czekają. Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Aniu prześliczne ubranka robisz swoim bombeczkom :) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 WoW! Są prześliczne Aniu, piękną będziecie mieć choinkę :D Cytuj
AnnaK Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Dzięki. Jak skończę pokażę wszystkie. Może jeszcze coś zrobię poza bombkami. Cytuj
As76 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 To i ja coś wkleję Dziś najnowsza czapka małej . [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a w wolnej chwili wkleję zaległe robótki. Przypomnijcie mi kochane czy wklejałam małej sukienusie robione na szydełku i komplet kapelusik + szalik + rękawiczki ??? Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Czapeczka prześliczna, właśnie zwróciłam już na nią uwagę na poprzednim zdjęciu - super jest :biggrin: Wklejaj, wklejaj Anetko swoje robótki, tego kompletu chyba nie widzieliśmy, a chętnie zobaczymy, pozdrawiam :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Czapeczka śliczna. Ja cały czas bombarduję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi