Dorunia Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Przygotowuję sobie listę zakupów. Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Piękne Aniu te bombeczki :D Cytuj
AnnaK Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ten sweterek zrobiłam córce kilka lat temu. Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Piękny Aniu, ładny wzór i kolory 🙂 Cytuj
AnnaK Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Kobietki chyba trzeba zacząć robić ozdoby świąteczne. Co przygotowujecie na tegoroczne Święta? Cytuj
figiel Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Ja mam takie styropianowe kule , chciałam je obdziergać kolorową włóczką ,ale nie mam weny :angry: . Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Chętnie bym coś zrobiła, tylko że nie umiem... ale będę Wam dziewczynki kibicować i podziwiać Wasze prace 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 ostatnio nakupiłam sobie drutów bambusowych na żyłce bo dotąd używałam na żyłce ale metalowych,i ....pruję dawne robótki i dziergam od nowa.tej zimy to zrobiłam kilkanaście par skarpet i w końcu nauczyłam się ...rękawiczki z jednym palcem robić.A przecież rękawiczki łatwiejsze od skarpet.? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi