Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kochane...z nudów to różne mam pomysły,ostatnio chodzi mi po głowie zrobienie torby z ...zawleczek od puszek :-) ,tylko skąd wziąć tyle zawleczek?My puszek nie kupujemy ale może wyślę dzieci na zbieranie :D Czytałam gdzieś o tym sposobie ale nawet nie wyobrażam sobie,jak to wygląda,paski podobno też można z nich robić. A oto właśnie skończony paseczek do bluzeczki.

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

:D :-) :-) NNNNNnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , Tobie już włóczka się znudziła ,że bierzesz sie za "obróbkę metalu " ? Ale jestem ciekawa ,jak to wygląda ? Bluzeczka na pewno wygląda ładnie, a do rękawów jeszcze coś dorobisz ,jakieś mankiety?

Opublikowano

No...obmyślam plan tych rozszerzonych rękawów-robię drutami na żyłce bo nie cierpię zszywania i jakoś muszę je "zaczepić" do rękawów,chyba pomogę sobie szydełkiem i potem nabiorę oczka już na żyłkę.

Opublikowano

Dzięki ale ja jestem malutka :D O tej torebce to tylko czytałam,że gdzieś,ktoś też czytał ale masz rację,pomysł wart zastanowienia-ja wyobrażam sobie ,że te zawleczki sa przyszyte jedna koło drugiej do jakiegoś kontrastowego materiału. Ciekawie wyglądają też uszyte torebki z takimi wielkimi,drewnianymi uszami ale z szyciem to u mnie baaardzo kiepsko,moje zdolności kończa się na skracaniu spodni :-) .

Opublikowano

WOW...czaderska...dzięki Doruniu za fotkę! Zanim uda mi się nazbierać te zawleczki to wymyślę coś innego,znając siebie,bo ja mam sto pomysłów na godzinę :D A ja-w ramach odskoku od drutów machnęłam właśnie dwie doniczki :-)

Opublikowano

ładne te doniczki a ja mam pytanko odnośnie kartek jak się nazywa przyrząd do tłoczenia kartek i gdzie można to kupić do przykładu dodam załączone zdjęcie z netu żeby było wiadomo o co mi chodzi. Podaję też super stronkę robótek ręcznych jest tam wszystko od drutów przez szydełka wyszywanko i kartki. :D www.kuferek.pl i załączam to zdjęcie post-4645-1199795005_thumb.jpg

Opublikowano

Nie słyszałam o takim przyrządzie ale pewnie coś takiego jest,skoro kartki są tak zdobione. Niestety-rękawy od bluzki są dość długie i już nie będę ich ozdabiać a tak wygląda stara-nowa bluzeczka. Justynko...dzięki za namiary-super stronka!!!

Opublikowano

hej dziewczyny,po wejściu na tą strone to mam straszne kompleksy,basiu ty masz talent,ale do tego jeszcze jakie pomysły,świetny jest twój sweterek,czy masz jakieś jeszcze ukryte talenty

Opublikowano

No,no,no...ale arsenał!

Justynko...zobacz do tego SKLEPU :D

Jeśli to są talenty to ujawniają się pod wpływem chwili i...jako zabicie czasu :-)

Patrzcie co znalazłam-https://club.osinka.ru/viewtopic.php?t=3680&postdays=0&postorder=asc&&start=825,normalnie zaraz idę grzebać w szufladzie z włóczką bo córce się spodobał!