Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sałatka z pomidorów po hiszpańsku

6 średnich pomidorów

2 średnie cebule

3 jajka ugotowane na twardo

3 łyżki oliwy z oliwek

2 łyżki startego ostrego żółtego sera

1 łyżka posiekanego zielonego koperku

2 ząbki czosnku

sól i pieprz do smaku

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Miąższ pokroić w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Cebulę obrać i drobno posiekać. Dodać oliwę, pokrojone w ósemki jajka, koperek i oliwę. Wszystko wymieszać. Posolić i popieprzyć. Posypać startym żółtym serem. Podawać z pieczywem.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.