Bahus Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Sałatka z pomidorów po hiszpańsku 6 średnich pomidorów 2 średnie cebule 3 jajka ugotowane na twardo 3 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki startego ostrego żółtego sera 1 łyżka posiekanego zielonego koperku 2 ząbki czosnku sól i pieprz do smaku Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Miąższ pokroić w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Cebulę obrać i drobno posiekać. Dodać oliwę, pokrojone w ósemki jajka, koperek i oliwę. Wszystko wymieszać. Posolić i popieprzyć. Posypać startym żółtym serem. Podawać z pieczywem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.