ina12 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Polewy na całe ciasto nie starczyło. Ciasto jest bardzo dobre łącznie z kremem, polecam. Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Halinko bo teraz mam wyrzuty sumienia, ze nie spisz po nocach przeze mnie :-( Biszkopt piekny Ci wyszedł, ciasto wygląda niezwykle smakowicie. Ciesze się, ze i Tobie smakowało. Mój tort wyglądał tak: Wygląda, jakby było wiecej masy niż w Twoim, ale to juz malo istotne. Czyli reasumując, budyń nie wyszedł, bo nie rozmiksowałam jajek ? tak wywnioskowała, ale pewna nie jestem czy dobrze ... Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Teraz dopiero zobaczyłam, ze u Ciebie biszkopt jest tylko na dole, a cała góra to krem :-( Te płatki migdałów wyglądaja ślicznie. Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 To nie przez Ciebie ja nie śpię, ja dyżuruję nocą. Twój tort jest też piękny, biszkop jest zółty tylko wygląda biały pewnie odblask był od talerzyka. Krem jest pyszny i jaj się nie wyczuwa, fajną konsystencję ma. Ja poprzednio napisałam że 1/4 biszkoptu pokroiłam i zmieszałam z kremem tak jak podałaś w przepisie. Ja upiekłam w tortownicy o średnicy 26 cm i pozostała tylko końcówka taki smaczny. Napisz do Dorotki i przeniesie przepis do ciast bo napewno więcej osób z przepisu skorzysta. Na drugi raz muszę polewę zrobić z podwójnej porcji. Dziękuję za przepis na bardzo dobre ciasto. Pozdrawiam Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Halinko bardzo Ci dziekuje, za pomoc. Jestes niezastąpiona. Mam nadzieje, ze nastepnym razem dzieki Tobie krem wyjdzie mi tak jak powinien. Pozdawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi