minia51 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mamalu i ja razem z Tobą cieszę się z poprawy zdrowia Twoich dzieci. Szerokiej drogi i wracaj do nas na Śląsk. Ja co prawda jestem z Zagłębia ale kocham Śląsk a do Gliwic mam wyjątkowy sentyment! Cytuj
Kasiulek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 No co całe szczęście Danusiu, że jest już lepiej. Teraz będzie się tylko polepszać. 🙂 Pozdrawiam Ciebie i rodzinkę... Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Cieszę się Danusiu z tej poprawy, mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej. Serdecznie Was pozdrawiam i życzę szczęśliwej podróży 🙂 Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Danusiu to mnie także cieszy że nastapiła poprawa i teraz już będzie coraz lepiej. Życzę całej rodzince dużo zdrowia i szczęśliwej podróży. Cytuj
mamalu Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dziekuje bardzo :P :) :) :arrow: Cytuj
ela52 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Danusiu i ja ciesze sie, ze jest poprawa, nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej kochanie. Zycze Tobie i calej Twojej rodzince duzo zdrowka, szczesliwej podrozy i oczywiscie szybkiego powrotu do nas. Czekamy z utesknieniem, pa, pa, :P :) :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi