Jagodka Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Czekoladowe ciasteczka z wisniami 150 g margaryny lub masla 2 budynie czekoladowe 1,5 szklanki maki 1 lyzeczka proszku 0,5 szklanki cukru 1 jajko 2 lyzki oleju sloik wisni (odcedzic z zalewy) Skladniki na ciasto zagniesc. Uformowac walek, kroic na talarki. Ciasteczka ukladac na wylozonej papierem do pieczenia blasze. Na ciasteczkach ukladac po wisience. Piec 180 Stopni (Termoobieg) ok. 15 - 20 minut. Wystudzone ciasteczka polukrowac. Przepyszne. Polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.